BannerFans.com Sports Videos Our site is at APN Greece Directory Create your own banner at mybannermaker.com! 'Create create your own banner at mybannermaker.com!

20 Σεπ 2009

Στα αλώνια...

Το "ντεμπούτο" της περασμένης Κυριακής μπορεί να χαρακτηριστεί μέτριο (2 στα 3), καθώς δεν μπορούμε να συμβιβαζόμαστε με τίποτα περισσότερο από το απόλυτο. Σήμερα έχουμε συνέχεια στα πρωταθλήματα όλων των κατηγοριών της Ελλάδας και μαζί θα επιχειρήσουμε να φτάσουμε στο "ταμείο". Πάμε να δούμε τις προτάσεις μας...

Ξεκίνημα από την Τούμπα και το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού. Οι δύο ομάδες προέρχονται από ισόπαλα αποτελέσματα απέναντι σε υποδεέστερους αντιπάλους και αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα τραυματισμών. Υπό διαφορετικές συνθήκες θα πόνταρα στον ΠΑΟΚ, όμως με βάση τα τεκταινόμενα, επιλογή μου εδώ είναι η ισοπαλία που πληρώνει κοντά στις 3 μονάδες.

Από την Τούμπα πεταγόμαστε στη Ρόδο, όπου διεξάγεται η αναμέτρηση μεταξύ Διαγόρα και Δόξας Δράμας. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από νίκη επί του ΟΦΗ και δίνουν δεύτερο συνεχόμενο ματς εντός έδρας, ενώ οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από την άτυχη ισοπαλία με την Ηλιούπολη. Θεωρώ ότι οι "Μαυραετοί" έχουν τύχη στο ματς αυτό και μπορούν να αποσπάσουν την ισοπαλία που θα τους επιτρέψει καλύτερη συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Για το τέλος αφήσαμε την αναμέτρηση της Ηλιούπολης με τον Πιερικό στην Αθήνα. Οι γηπεδούχοι απέσπασαν ισοπαλία στη Δράμα, ενώ οι φιλοξενούμενοι μπήκαν με το... δεξί επικρατώντας του Παναιτωλικού. Ο Πιερικός έχει όλα τα φόντα να "αποδράσει" με το διπλό από μια δύσκολη έδρα, γι' αυτό θα πάω με το διπλό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλεις αναρτησεις