BannerFans.com Sports Videos Our site is at APN Greece Directory Create your own banner at mybannermaker.com! 'Create create your own banner at mybannermaker.com!

15 Αυγ 2009

Ανάλυση τρόπου παιχνιδιού

Έφτασε η ώρα της ανάλυσης του τρόπου παιχνιδιού μας .
Ο καθένας έχει το δικό του στυλ , κυνηγάει τις δικές του αποδόσεις και αποσκοπεί σ ένα συγκεκριμένο κέρδος .
Εδώ, σ' αυτό το blog που δημιουργήσαμε, ο καθένας είναι διαφορετικός και θα ασχολείται με συγκεκριμένα πρωταθλήματα αλλά σε καμία περίπτωση δε θα καθήσει να αναλύσει αγώνα που δε χρειάζεται, δηλαδή να προτείνει απόδοση που θα αυξήσουμε το ποντάρισμα μας για να πάρουμε "ψίχουλα" με το φόβο πάντα της ¨πατάτας¨. Αυτή τη νοοτροπία θα προσπαθήσουμε να καθιερώσουμε.
Θα υπάρχει πολλές φορές σύγκριση αποδόσεων διάφορων εταιριών με στόχο το πιο συμφέρον ποντάρισμα από τον παίκτη. Δεν έχουμε μονοπώλιο στο διαδίκτυο και είναι βασικό ατού μας. Για να υπάρξει τελική πρόταση θα πρέπει να αναλύσουμε τον αγώνα και όχι ¨παίζουμε¨ αυτή την 3αδα και τέλος.
Θέλω να ξεκινήσουμε αν τα καταφέρουμε και με ¨κάβα¨ με συγκεκριμένο κεφάλαιο που αρκετοί φοβούνται πλέον να εμφανίσουν για να ξέρουμε που βρισκόμαστε.
Αρκετές φορές στο μέλλον θα κάνουμε μαθήματα ¨σωστού¨, κατα τη γνώμη μας, παιχνιδιού αν πέσουμε έξω εδώ είμαστε και για το κράξιμο και αν είμαστε μέσα και για την αβάντα παικταράδες μου.

Το πρωί μετά από τα χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν ( και είναι αρκετοί ) κάνουμε την φραπεδάρα μας για να ξεκινήσουμε την ανάλυση των αγώνων. Ποντάρουμε και φεύγουμε για βουτιές στις παραλίες !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλεις αναρτησεις