BannerFans.com Sports Videos Our site is at APN Greece Directory Create your own banner at mybannermaker.com! 'Create create your own banner at mybannermaker.com!

16 Αυγ 2009

3-άδα παρολί

Τις καλημέρες μου...

Πρώτο παιχνίδι που επιλέγω είναι αυτό της Tottenham με την Liverpool και αυτό γιατί το 2,85 στον άσσο είναι δελεαστικό! Γρήγορη ομάδα η Tottenham με τον Ντεφόε να είναι σε δαιμονιώδη κατάσταση καθώς σκόραρε ασταμάτητα σε φιλικά και την Τέταρτη με την εθνική. Για την Tottenhan θα λείπουν οι τραυματίες Γούντγκειτ και Ντόουσον ενώ αμφίβολος είναι ο Τζένας. Στο Liverpool τώρα, βλέπουν πρωτάθλημα….. με τεράστια κενά όμως ανάμεσα στις 3 γραμμές (άμυνα-κέντρο-έπαθεςη). Αμφίβολοι είναι οι Τζέραρντ, Κάραχερ, Ριέρα, Τόρες ενώ σίγουρα εκτός ο Ακουιλάνι και ο Αουρέλιο.

Προϊστορία : 34-17-22         Σημείο : 1

Πάμε τώρα στην Φινλανδία και στο παιχνίδι ανάμεσα στην Βάασα με την Τούρκου! Η Βάασα ασταθής στην έδρα της , 4 νίκες 5 ήττες και καμία ισοπαλία…. Η Τούρκου σοβαρή ομάδα με καλή ψυχολογία και σταθερότητα τον τελευταίο καιρό!

Προϊστορία : 4-5-5                Σημείο : 2

Τέλος πάμε στην Γαλλία… εκεί που η Μαρσέϊγ - αν και σε ουδέτερο γήπεδο - πιστεύω δεν θα έχει πρόβλημα απέναντι στην Λιλ. Απουσίες έχει μόνο η Μαρσέϊγ τον μπακ Μπονάρ και τον μέσο Λούτσο Γκονζάλες.

Προϊστορία : 4-3-2                Σημείο : 1

Σύνολο αποδόσεων : 9,12



3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο ρε Max καλή αρχή!!!
Καλό ταμειάκι και με καλή απόδοση. Πάντα τέτοια.

Ανώνυμος είπε...

Max είσαι... πληρώνεις συνέχεια!! Forza αντί-Λίβερπουλ είμαστεεεε!

Max(Hellas) είπε...

:)Ευχαριστώ παιδιά...τα σοκολατάκια μετά...χαχαχαχα
Υπο δεν είμαστε αντί Liverpool... είμαστε με ότι μας δίνει χρήμα!

Δημοφιλεις αναρτησεις