BannerFans.com Sports Videos Our site is at APN Greece Directory Create your own banner at mybannermaker.com! 'Create create your own banner at mybannermaker.com!

17 Αυγ 2009

Διαφορά Ερασιτέχνη Από Επαγγελματία



Καλησπέρα σας ,

Θα ξεκινήσουμε τις αναλύσεις στοιχημάτων. Η σημερινή ανάλυση που θα παραθέσουμε είναι ένα από τα κορυφαία συστήματα που χρησιμοποιούν μεγάλα "αλάνια" σε όλο τον κόσμο. Εδώ νομίζω πως πρέπει να κάνουμε ένα σοβαρό διαχωρισμό, του επαγγελματία παίκτη με τον ερασιτέχνη.
Ο ερασιτέχνης παίκτης παίζει σπάνια χάνει το ποντάρισμα του και σταματάει. Παίζει ένα Σαββατοκύριακο, έναν τελικό, γενικά σημαντικά ματς χωρίς σύστημα, επιπόλαια και μετά ξεκινάει την κλάψα για τη διαιτησία, το παρασκήνιο και γνωρίζετε τα υπόλοιπα. Δεν παίζει μόνο στοίχημα αλλά ότι βρει ή ότι ικανοποιεί την τυχοδιωκτική του μανία.
Ο επαγγελματίας αντίθετα χρησιμοποιεί ένα κεφάλαιο και έχει τη νοοτροπία του booker. Βάζει ένα μηνιαίο ποσό και προσδοκά έσοδα 3-10% του κεφαλαίου που έχει τοποθετήσει. Η κερδοφορία και τα αποτελέσματα κρίνονται στο τέλος της αγωνιστικής σεζόν και πολύ σπάνια δεν διπλασιάζουν το αρχικό κεφάλαιο.
Ας προχωρήσουμε στην ανάλυση του συστήματος λοιπόν που θα αποτελέσει ένα ακόμη εργαλείο στα χέρια μας - εκτός της διαίσθησης - με το ξεκίνημα της νέας στοιχηματικής περιόδου. Καταρχήν το εν λόγω σύστημα παίζεται σε ανταλλακτήριο στοιχημάτων ( όπως της Βetfair ). Η βάση του είναι να κοντράρεις την ισοπαλία ενός παιχνιδιού. Πολλοί από εμάς παίζουμε κατά (lay) μια ισοπαλία και μόλις ανοίξει το σκορ πάμε και την τρεντάρουμε (back) βγάζοντας τον καφέ της επόμενης μέρας. Αυτό που κάνει τη διαφορά εδώ είναι ότι ο ερασιτέχνης παίκτης δε θα τρένταρε ποτέ και θα άφηνε το ματς μέχρι να γίνει 1-1. Όλα αυτά βέβαια με μία προϋπόθεση, το ματς να έχει σκορ. Αν δεν έχει και μείνει στο 0-0 τότε πληρώνεις την υποχρέωση που έχει από την απόδοση. Αυτός είναι βέβαια ένας παλιός τρόπος που γίνεται σε ματς live , αντίθετα το σύστημα που θα αναλύσουμε δε χρειάζεται να είναι live betting ούτε σε θέλει στον υπολογιστή καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα.
Ας δούμε λοιπόν πως χρησιμοποιούν το σύστημα "Fuck The Draw". Στο ποδόσφαιρο η εμπειρία έχει δείξει ότι όταν ένα ματς λείξει ισοπαλία κατά 80% το αποτέλεσμα θα είναι ή 0-0 ή 1-1. Εδώ είναι το μυστικό του συστήματος αυτού. Το αναλύουμε όσο πιο απλά γίνεται αρκεί να υπάρχουν κάποιες βασικές γνώσεις του ανταλλακτηρίου.
  1. Ομάδα Α - Ομάδα Β κοντράρεις την ισοπαλία σε απόδοση 3 εώς 4,60. Ζητάς 10€ με υποχρέωση που κυμαίνεται από 20 εώς 46€ (τόσα έχεις υποχρέωση αν έρθει ισοπαλία ).
  2. Αγοράζεις το σκόρ στο 0-0 με απόδοση που κυμαίνεται από 14 εώς 17 ποντάροντας 4€ ή το 1-1 με απόδοση από 7 εώς 9 ποντάροντας 6€.
Αν αυτό το παιχνίδι έχει νικητή τότε για το σκορ αγώνα 0-0 παίρνεις 10€ (lay/κατά) - 4€ (από το σκορ αγώνα) = 6€ καθαρό κέρδος. Αν το παιχνίδι δεν έχει νικητή τότε παίρνεις 4Χ14= 49,40€ από το σκορ αγώνα (0-0) μείον την υποχρέωση της ισοπαλίας δηλαδή 49,40€ -32€ ( υποχρέωση με απόδοση 4,2 ) έχεις καθαρό κέρδος σχεδόν 17€. Αντίστοιχα και στο σκορ 1-1.
Το πότε παίζεις πιο τολμηρά έχει να κανει και με τη στατιστική ανάλυση. Ομάδες με πολλά over παίζονται πάντα στο 1-1. Κλειστές άμυνες , ποδόσφαιρο σκοπιμότητας παίζονται στο 0-0. η προϊστορία είναι και αυτός παράγοντας αλλά εδώ μπαίνει η προσωπική πινελιά του παίκτη καθώς έχει να διαλέξει μεταξύ δύο (2) σκορ.

Υ.Γ. Για να είμαστε απόλυτα ξεκαθαροι πάντα υπάρχει ο κίνδυνος ένας αγώνας να λήξει 2-2 , 3-3 γι αυτό το λόγο χρειάζεται το αρχικό κεφάλαιο για να καλύψουμε τέτοιες απώλειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλεις αναρτησεις