BannerFans.com Sports Videos Our site is at APN Greece Directory Create your own banner at mybannermaker.com! 'Create create your own banner at mybannermaker.com!

18 Αυγ 2009

I shot the Sheriff !

Ήρθε και η δική μου σειρά να σας καλωσορίσω στην ολοένα αναπτυσσόμενη παρέα του BetBomb και να σας «συστηθώ» στοιχηματικά, υπερτονίζοντας τα γραφόμενα τόσο του Bomber όσο και του Max. Με λίγα λόγια, απλά και κατανοητά εδώ δεν πρόκειται να ψάξουμε για αποδόσεις τύπου 1,2 και 1,4, ούτε θα αναφέρουμε ποτέ ότι σας… «χαρίσαμε» τις διακοπές προσφέροντας σύνολο απόδοσης 4,1! Τόσο εγώ, όσο κι εσείς οι αναγνώστες της διαδικτυακής «βόμβας» γνωρίζετε καλά ότι αν μπορούσαμε να γίνουμε πλούσιοι με τέτοιες αποδόσεις, δεν θα χρειαζόταν καν να την ψάχνουμε τη… δουλειά για ενημέρωση στο στοίχημα.

Από εκεί και πέρα για να περάσουμε στο… ψητό, σήμερα ξεκινούν τα «ιστορικά» Play-off του Champions League, τα οποία θεσμοθέτησε για πρώτη φορά φέτος η UEFA. Ξεκινάμε από τη μακρινή Δανία και την αναμέτρηση Κοπεγχάγη-ΑΠΟΕΛ, η οποία εκ πρώτης όψεως παρουσιάζεται «εύκολη» από στοιχηματικής απόψεως αλλά μόνο έτσι δεν είναι. Η Κοπεγχάγη παρουσιάζεται φαβορί σε όλες τις εταιρίες (πόσο μάλλον στον ΟΠΑΠ…), αλλά δεν είναι έτσι. Ο ΑΠΟΕΛ για να φτάσει μέχρι εδώ κατάφερε στον προηγούμενο γύρο να αποκλείσει την Παρτιζάν, έχοντας μάλιστα αξιοπρόσεκτη παρουσία και στα δύο παιχνίδια (2-0 εντός και 2-1 εκτός). Από την άλλη οι Δανοί δεν έχουν ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο στο πρωτάθλημα, ενώ στον 3ο προκριματικό παρά την πρόκριση επί της Στάμπαεκ, δυσκολεύτηκαν αρκετά. Για το λόγο αυτό θα κοντράρουμε την Κοπεγχάγη και θα στηρίξουμε το Χ2 των Κυπρίων που βρίσκουμε στο 2,05 στον ΟΠΑΠ, με την ελπίδα οι κουμπάροι να μην τα παίξουν με το κρύο στη Σκανδιναβία…

Προχωράμε περνώντας στην Υπερδνειστερία… Τι είναι αυτό?? Είναι η περιοχή της Μολδαβίας όπου βρίσκεται η έδρα της Σέριφ Τιρασπόλ που σήμερα θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό, ενώ μιλώντας… γεωγραφικά διεκδικεί από το 1992 την ανεξαρτησία της και την ένταξη της στη Μεγάλη Ρωσία. Μπορεί τίποτα να μην ακούγεται περίεργο, αλλά η περιοχή χρηματοδοτείται έντονα τον τελευταίο καιρό από τους Ρώσους εξ ου και η καλή πορεία των «Μολδαβών» φέτος. Το «ταξιδάκι» όμως πιστεύω σταματάει εδώ για τους συμπαθείς... Υπερδνείστερους, καθώς ο Ολυμπιακός δεν δείχνει διάθεση για αστειάκια απέναντι στους «άμπαλους». Αν καταφέρει και φέρει έστω ισοπαλία ο Κετσπάγια, «παίζει» το κεφάλι του πιστεύω απέναντι σε μια ομάδα που θα δυσκολευτεί να αλλάξει πάσα στα πέντε μέτρα. Μπορεί να μην είμαι γνωστός για τα φιλο-ερυθρόλευκα αισθήματα μου, αλλά στοιχηματικά θα πάω με το «διπλό» του 1,70.

Τέλος θα κάνουμε ένα μικρό ταξίδι μέχρι τη μακρινή Σκωτία και τη Γλασκώβη, όπου η Σέλτικ θα αντιμετωπίσει την Άρσεναλ. Σε καλή θεωρητικά κατάσταση οι Σκωτσέζοι, οι οποίοι έχουν εξαιρετική παράδοση όταν υποδέχονται τους «γείτονες» Άγγλους. Από την πλευρά της η Άρσεναλ, ακόμη… ξεμπουκώνει τα κανόνια της μετά το επιβλητικό 6-1 επί της Έβερτον. Παρ’ όλα αυτά, επειδή δεν εμπιστεύομαι ιδιαίτερα τη νοοτροπία των νεαρών παικτών του Βενγκέρ, θα στηρίξω το Over 2,5. Άλλωστε θεωρώ ότι η Άρσεναλ θα βρει τρόπους να σκοράρει, αλλά και η Σέλτικ από την πλευρά της τουλάχιστον μια φορά θα… ματώσει το διχτάκι! Τα λέμεεεεεεε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλεις αναρτησεις