BannerFans.com Sports Videos Our site is at APN Greece Directory Create your own banner at mybannermaker.com! 'Create create your own banner at mybannermaker.com!

31 Αυγ 2009

Λίγα Και Καλά!!!

Τις καλημέρες μου,

Πωπω φρεσκαδούρα σήμερα πρωινό ξύπνημα καφές και τέτοια(καιρό είχα να το κάνω).Σήμερα δεν έχουμε πολλά παιχνίδια να ασχοληθούμε άρα μπορούμε να κάνουμε και λίγη κουλτούρα παραπάνω.
Ξεκινάμε και το χειμώνα και από αυτή τη Δευτέρα χαλάει λίγο η διαθεσή μας θέλοντας και μη. Δεν είναι το ίδιο με το καλοκαιράκι τη θάλασσα το χαβαλέ και ότι άλλο ακολουθεί.
Πάμε στα χαλαρά παιχνιδάκια που θα ασχοληθούμε σήμερα.

Ξεκίνημα με την Πορτογαλία θα έχουμε και το ματς Nacional - Olhanense. Εδώ ποντάρουμε στην κούραση των γηπεδούχων από το ταξίδι την Πέμπτη στην Ρωσσία και ότι ασχολήθηκαν με το παιχνίδι. Ας ελπίσουμε πως οι φιλοξενούμενοι θα πιστέψουν ότι μπορουν να τρυπήσουν την αντίπαλη (για γέλια) άμυνα. Διπλό και 5,9 στην betfair.
Επόμενη μας στάση το παιχνίδι του Torino - Empoli. Δεν με πείθει το Τορίνο με τη δεδομένη αστάθεια του στα διοικητικά και κατ επέκταση αγωνιστικά. Θα πάρω το διπλό της Έμπολι σε μεγάλη απόδοση που αν καταφέρει να πάρει το ματς από το Χ θα το πανηγυρίσουμε. Διπλό και 6,2 στην betfair.
Τελευταίο παιχνίδι που θα ασχοληθούμε σήμερα το Newcastle - Leicester. Καλό ξεκίνημα για τους γηπεδούχους που δείχνουν έτοιμοι για επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια αλλά μη ξεχνάμε ότι γίνοταν χαμός όλο το καλοκαίρι. Η ομάδα δεν έκανε ουσιαστικά προετοιμασία και κανείς δεν ξέρει που βαδίζουν. Με τα παραπάνω αναγκάζομαι να την κοντράρω και να προτιμήσω το διπλό της Λέστερ που κάθε άλλο παρά μικρό όνομα θεωρείται. Διπλό και 5,1 στην betfair.

Αυτά τα λίγα και για σήμερα είτε σε μονά αποδεκτά είτε σε συστηματάκι ότι θέλει ο καθένας σας. Καλό βόλι παικταράδες μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλεις αναρτησεις