BannerFans.com Sports Videos Our site is at APN Greece Directory Create your own banner at mybannermaker.com! 'Create create your own banner at mybannermaker.com!

1 Σεπ 2009

Πάμε με τρέλα..........


Καλό σας απόγευμα,

Μούφα το κουπόνι αυτήν την εβδομάδα με κύπελλα και εθνικές ομάδες. Εμείς όμως είμαστε υποχρεωμένοι να γράψουμε και να ενημερώσουμε όλους εσάς για τα λίγα παιχνίδια που ενδεχομένως να διακρίναμε. Θα σας ζητήσουμε προκαταβολικά συγνώμη για τις προτάσεις των τελευταίων ημερών που δεν τα πήγαμε καθόλου καλά, αλλά ακόμη βρισκόμαστε στο χτήσιμο της σελίδας μας και προσπαθούμε να συνδιάσουμε δύσκολα πράγματα για να γίνουμε καλύτεροι.


"Διαβάστε περισσότερα".
Τα σημερινά ματς που θα ασχοληθούμε είναι από το Johnstones Paint Trophy της Αγγλίας. Εδώ έχουμε το εξής χαρακτηριστικό, ότι οι ομάδες που προκρίνονται στις επόμενες φάσεις του θεσμού έχουν κάποιο χρηματικό ποσό ως αντάλλαγμα της πρόκρισης.

Barnet - Millwall : Εδώ θα προτιμήσουμε τον άσσο καθώς η ομάδα της Μιλγοουλ είναι καταπονημένη από τα παιχνίδια που έχει στα πόδια της και θα προχωρήσει λογικά σε αλλαγές βασικών παικτών της. Η απόδοση του άσσου κυμαίνεται στα επίπεδα του 3.00.

Norwich - Brentford : Εδώ πάμε με το διπλό της Μπρέντφορντ καθώς τα "καναρίνια" θα αγωνιστούν σίγουρα με αλλαγές στην ενδεκάδα τους, καθώς ο κόουτς τους θέλει και του αρέσει το rotation. Αν η Μπρέντφορντ το χτυπήσει το ματς είναι ικανή να πανηγυρίσει το διπλό με απόδοση που κυμαίνεται στα επίπεδα του 4.50.

Darlington - Lincoln : Η οικονομική στενότητα των γηπεδούχων δεν τους επιτρέπει να μην αγωνιστούν για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Σ αυτό τον τομέα μας ευννοεί η κατάσταση της Λίνκολν που δείχνει στα χαμένα το τελευταίο καιρό και θα κοιτάξουμε να το εκμεταλλευτούμε με απόδοση που κυμαίνεται στα επίπεδα του 2.40.

Cheltenham - Torquay : Πάλι και σ αυτό το παιχνίδι θα χουμε αλλαγές στην σύνθεση των γηπεδούχων. Αυτό το σενάριο μαζί με το μεγάλο άνοιγμα της διαφοράς των αποδόσεων πιστεύουμε πως μπορεί να μας δώσει το "κουλό" διπλό που είναι μαθημένη να κάνει και θα κάνει και φέτος η Τορκί. Διπλό με απόδοση που κυμαίνεται στα επίπεδα του 3.50.

Αυτά τα σημεία για σήμερα με βαθμό δυσκολίας και πάλι που μας οδηγούν να τα ποντάρουμε σε μονά αποδεκτά και σ ένα σύστημα 2-3-4.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλεις αναρτησεις