BannerFans.com Sports Videos Our site is at APN Greece Directory Create your own banner at mybannermaker.com! 'Create create your own banner at mybannermaker.com!

2 Σεπ 2009

Vamos ....Ισπανικά Σήμερα!!!


Καλησπέρα παικταράδες μου,


Το κάναμε πάλι το ταμειάκι μας χθες που θα μπορούσε σίγουρα να ναι και καλύτερο αλλά μην είμαστε και πλεονέκτες. Όπως βλέπετε η σελίδα μέρα με την μέρα αλλάζει μορφή και γίνεται όλο και καλύτερη. Ήδη από χθές έχουμε προσθέσει και φόρουμ ή καφενείο καλύτερα, που θα μπορούμε να αναλύουμε ότι θέλουμε όλη η παρέα του Bet Bomb.Υποσχόμαστε πως πολύ σύντομα όλοι οι παίκτες θα χουμε ακόμη πιο σημαντικά εργαλεία στα χέρια μας μέσα από την τρομερή αυτή προσπάθεια που γίνεται στο Bet Bomb.

Στο σημερινό κουπόνι δεν έχει και πολλά να αναλύσουμε.

Θα αναφέρω μία και μοναδική επιλογή σ' ένα παιχνίδι κυπέλλου Ισπανίας που θα έχουμε αρκετές εκπλήξεις πιστεύω, όπως κάθε φορά.


Albacete - Hercules : Το παιχνίδι όπου θα προτιμήσουμε το σημείο του διπλού καθώς υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες και στην ποιότητα του παιχνιδιού τους. Η απόδοση του διπλού κυμαίνεται στο 2.50 στις περισσότερες εταιρίες του εξωτερικού και 2.70 στο ανταλλακτήριο της betfair.


Αυτά τα ολίγα για σήμερα καθώς δε μας ευννοεί το πρόγραμμα των αγώνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλεις αναρτησεις