BannerFans.com Sports Videos Our site is at APN Greece Directory Create your own banner at mybannermaker.com! 'Create create your own banner at mybannermaker.com!

3 Σεπ 2009

Τρίτη Και Φαρμακερή!!!


Good afternoon ladies and gentlemen,

Τι είπα πάλι ο άτιμος ε? Αν το έχεις στο αίμα σου το αλλοδαπό έτσι είναι. Αχ αχ, όπως βλέπετε κεφάτος στο intro μου και πως να μην είμαι αφού φαίνεται πως αρχίζουμε να βρίσκουμε ρυθμό και να χτυπάμε καίρια σημεία του κουπονιού. Δύο μέρες συνεχόμενες δε μας χάλασαν καθόλου και πάμε ολοταχώς για την τρίτη στη σειρά.


Σήμερα λοιπόν παικταράδες μου αφού πάλι έχουμε λίγα παιχνίδια στο νταλκά μας θα ποντάρουμε και σε λίγα παιχνίδια.

Numancia - Murcia : Εδώ λοιπόν που λέτε έχουμε ΄τους γηπεδούχους που την περσινή χρονιά ήταν στα σαλόνια της Primera Division και δεν κατάφεραν να παραμείνουν και τους φιλοξενούμενους οι οποίοι έχουν κάνει αρκετές καλές προσθήκες στο ρόστερ τους ελπίζοντας φέτος ακόμη και σε άνοδο (κάτι που βέβαια δεν υπάρχει περίπτωση να κερδίζουν αν αγωνιστούν όπως στην πρεμιέρα). Θα θελήσουν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις γι αυτό το λόγο θα παίξουν για να κερδίσουν το παιχνίδι, με τους γηπεδούχους να έχουν το μυαλό τους στο πρωτάθλημα και μόνο. Διπλό λοιπόν με απόδοση 4.20 στην Betfair αυτή τη στιγμή.

Huracan - Tucuman: Η ομάδα των Αράνο και Αραούχο αντιμέτωπη με τους νεοφώτιστους Του-κου-μαν. Όσο και να προσπαθούν να μας ξεγελάσουν οι bookιδες δεν τρώμε τον παππά τους. Ξεπούλημα έκαναν οι γηπεδούχοι που πέρσυ έχασαν το πρωτάθλημα τελευταία αγωνιστική και θέλουν σήμερα να τους ποντάρουμε στο 1.60??? χαχαχα!!! Θα αρχίσει να τρώει κατι σφαλιάρες όσο περνάει ο καιρός και προσοχή σε όλους εμάς μην παρασυρθούμε από τα περσινά. Προτείνουμε διπλό με την ελπίδα οι νεοφώτιστοι φιλοξενούμενοι να σκυλιάσουν μέσα στο γήπεδο και θα μας δώσουν το παιχνίδι σε απόδοση 5.60 στην Betfair αυτή τη στιγμή.

Αυτά τα δύο ματσάκια για σήμερα (ε πόσα να προτείνεις μ αυτο το κουπόνι) τα οποία θα τα βάλουμε και δυάδα και μονά αποδεκτά.

Φιλιά στα μούτρα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλεις αναρτησεις