BannerFans.com Sports Videos Our site is at APN Greece Directory Create your own banner at mybannermaker.com! 'Create create your own banner at mybannermaker.com!

24 Ιαν 2010

Eπιστροφή Με Θέμα !!!

Καλησπέρα σας παικταράδες μου,
Μετά από τόσο καιρό επιστρέφουμε για ένα κειμενάκι με μερικά περίεργα σημερινά ματσάκια. Να μας συγχωρείτε που αφήσαμε τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς ανάρτηση αλλά σύντομα θα επιστρέψουμε μόνιμα και καθημερινά σε κάτι καινούριο και πολύ "δυνατό". Πάμε σιγά σιγά

Πανθρακικός - Ξάνθη : Ξεκινώντας θα αναφέρουμε το παιχνίδι που ξεκινάει σε μισή ώρα περίπου και αποτελεί ντέρμπι της Θράκης ανεξάρτητα από την θέση των δύο ομάδων στο φετινό βαμολογικό πίνακα. Μέσα στην εβδομάδα είχαμε επίσκεψη των οπαδών του Πανθρακικού στην προπόνηση και ζήτησαν την νίκη στο σημερινό ματς. Από την άλλη πλευρά έχουμε την μόνη ομάδα που δεν έχει σκοράρει σε κανένα παιχνίδι εκτός έδρας. Πάμε λοιπόν με τρέλα στον άσσο του Πανθρακικού που πληρώνει γύρω στα 8.00 φράγκα.
Εθνικός Αστέρας - Αγροτικός Αστέρας : Πάμε στο πιο "καθαρό" πρωτάθλημα της Ευρώπης όπου έχουμε κάτι περίεργα ματς όποτε διασταυρώνονται οι συγκεκριμένες ομάδες. Γι αυτό και μεις σήμερα θα πάμε με το διπλό(2) ημίχρονο άσσο(1) τελικό χωρίς να έχουμε τίποτα στο μυαλό μας απλά και μόνο από ένστικτο. Το συγκεκριμένο ποντάρισμα αποδίδει 26.00 περίπου φράγκα.
Αναγέννηση Επανωμής - ΠΑΟΝΕ : Πάμε και στο Βόρειο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής μας όπου έχουμε ντέρμπι της περιφέρειας της Θεσσαλονίκης. Δύο ομάδες με τελείως διαφορετική πορεία στο φετινό πρωτάθλημα βέβαια αλλά όπως είναι κοινό μυστικό η Επανωμή δεν έχει σε καμία περίπτωση τα φόντα για να ανέβει κατηγορία. Οδηγούμαστε λοιπόν στο συμπέρασμα ότι θα φανεί φιλεύσπλαχνη και θα καταφέρει να χάσει από τον ΠΑΟΝΕ βοηθώντας τον στη δική του μάχη. Το συγκεκριμένο διπλό (2) πληρώνει 10.00 μονάδες.
Βέροια - Τρίκαλα : Κλείνοντας τα σημερινά μας παιχνίδια θα ποντάρουμε στο διπλό των Τρικάλων μέσα στη Βέροια. Μία Βέροια η οποία δε δικαιώνει σε καμία περίπτωση τις προσδοκίες των φιλάθλων της. Τα Τρίκαλα από την πλευρά τους διατηρού καποιες κρυφές ελπίδες πράγμα που μας κάνει να πονηρευόμαστε λίγο για το σημερινό παιχνίδι. Πάμε λοιπόν με το διπλό των Τρικάλων με απόδοση κοντά στο 5.40.

Καλή μας επιτυχία με την επιστροφή μας και καλά κέρδη σε όλους!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλεις αναρτησεις