BannerFans.com Sports Videos Our site is at APN Greece Directory Create your own banner at mybannermaker.com! 'Create create your own banner at mybannermaker.com!

30 Ιαν 2010

Άσσοι Κινήτρου

Καλησπέρα παικταράδες μου,

Τα χάλια μας τα μαύρα την προηγούμενη βδομάδα που δυστυχώς δεν πήγαμε καθόλου καλά. Πάμε σε μία ανάλυση για την Superleague σήμερα και για οτιδήποτε νεότερο θα ανανεώνουμε τη σελίδα μας.



Γιάννενα - Λάρισα : Όλοι στον ΠΑΣ ξέρουν πως πρέπει να το κερδίσουν το συγκεκριμένο παιχνίδι. Η Λάρισα από την πλευρά της πήρε τον άσσο την προηγούμενη αγωνιστική με τον Ηρακλή στο Αλκαζάρ. Ο Αναστόπουλος μπορεί και ξέρει να καθαρίζει εύκολα κάτι τέτοια παιχνίδια, οπότε τον εμπιστευόμαστε και πάμε με τον άσσο.

Ηρακλής - Καβάλα : Δύσκολο παιχνίδι και με πολύ άγχος για τους γηπεδούχους. Ξέρουμε όλοι όσοι ασχολούμαστε χρόνια με το " άθλημα " τι εστί Μάκαρος ". Κάτι ακούστηκε για ταρίφα.... Αν και έτσι ή αλλιώς πρέπει να το κερδίσει το παιχνίδι ο Ηρακλής γιατί θα μπλέξει για τα καλά. Πάμε με τον άσσο και σ' αυτό το παιχνίδι.

Λεβαδειακός - Αστέρας Τρίπολης : Πάμε στη Βοιωτία που ελπίζουμε να επιβεβαιωθεί ο νόμος του Κομπώτη, που λεει ότι κάτι τέτοια παιχνίδια σε ανάλογες περιπτώσεις τα καθαρίζει κάθε χρόνο. Γιατί να μην το κάνει και φέτος απέναντι στον Αστέρα που είναι αρκετά ψηλά στη βαθμολογία. Πάμε και εδώ λοιπόν με τον άσσο.

Αυτά τα ολίγα καλό μας βόλι και καλή μας επιτυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλεις αναρτησεις