BannerFans.com Sports Videos Our site is at APN Greece Directory Create your own banner at mybannermaker.com! 'Create create your own banner at mybannermaker.com!

15 Αυγ 2009

Barclays Premier League



Καλημέρα σε όλους,

Ξεκινάμε τη σημερινή ανάλυση αγώνων από το κορυφαίο κατά πολλούς πρωτάθλημα του κόσμου, πρώτη αγωνιστική σήμερα 15 Αυγούστου για τους νησιώτες μας.

Άστον Βίλα - Γουίγκαν : "Το ρόστερ της Βίλλα δεν έχει κλείσει ακόμη" σύμφωνα και με δηλώσεις του προπονητή Μάρτιν Ο' Νιλ. Το έμψυχο δυναμικό των "χωριατών" όπως και πέρσι είναι μικρό. Πιθανό ντεμπούτο για τους Habib Beye ( Newcastle United - αμυντικός μπακ ) και ο Fabian Delph ( Leeds United - μέσος). Ο εξτρέμ Stewart Downing ( Middlesbrough ) , καλοκαιρινή μεταγραφή , δε θα συμμετάσχει στο σημερινό παιχνίδι λόγω τραυματισμού και θα επιστρέψει στην ενεργό δράση τον Δεκέμβριο. Επιστροφή για τον μέσο Stiliyan Petrov που ενδεχομένος να είναι και ο νέος αρχηγός της ομάδας.
Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεζ έχει τη φήμη του επιθετικογενή προπονητή από την θητεία του στη Swansea City αλλά ίσως προσανατολιστεί σε λίγο πιο αμυντικογενή ρόλο στο πρώτο εκτός έδρας ματς της χρονιάς. O μέσος Olivier Kapo θα είναι η μοναδική απουσία. Πιθανό ντεμπούτο για τους Jason Scotland ( στράικερ ) και Jordi Gomez που αγωνιζόταν υπό τις οδηγίες του Μαρτίνεζ πέρσι και στη Swansea.

Η προϊστορία στα 4 τελευταία ματς δείχνει 2 νίκες και 2 ισοπολίες της Γουίγκαν στο Villa Park.

Αποτέλεσμα Πρόβλεψης
Aston Villa 61,5% - Ισοπαλία 22% - Wigan 16,5%

Γουλβς - Γουέστ Χαμ : Νέα σεζόν με πολλά όνειρα για τους Γουλβς στο πρώτο ματς μετά την επιστροφή τους στην Premier League. O Mick McCarthy έφερε 7 νέα πρόσωπα στην ομάδα με τελευταίο το δανεισμό από την την Τσέλσι του Michael Mancienne ( αμυντικός ) που θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του καθώς θα απουσιάσει λόγω τραυματισμού ο Christophe Berra ( αμυντικός ). Επίσης λόγω τραυματισμών θα απουσιάσουν από τη βασική 11αδα οι Kevin Doyle ( Reading - στράικερ ). Εκτός 18αδας οι Chris Iwelumo και Michael Kightly.
Η Γουέστ Χαμ του Gianfranco Zola έχει 3 νέα πρόσωπα με πιο σημαντικό τον Luis Jimenez ( επιτελικός μέσος ) που πήρε με μορφή δανεισμού από την Inter. O Zola προτίθεται να χρησιμοποιήσει 3 στην επίθεση με τον Luis Jimenez και Kieron Dyer σαν βοήθεια από τα άκρα στον Cole. Σύστημα 4-3-3 δηλαδή. Μακροχρόνια τραυματίες οι Dean Ashton , Luis Boa Morte , Valon Behrami. Πιθανή επιστροφή για τον Danny Gabbidon και ντεμπούτο για τον Fabio Daprela στο δεξιό άκρο της άμυνας.

Αποτέλεσμα Πρόβλεψης
Wolves 26,5% - Ισοπαλία 25% - West Ham 48,5%

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλεις αναρτησεις