BannerFans.com Sports Videos Our site is at APN Greece Directory Create your own banner at mybannermaker.com! 'Create create your own banner at mybannermaker.com!

16 Ιαν 2011

Πρωτάθληματα Ουγκάντας!!!

Την καλημέρα μου ή καλησπέρα μου σε όλους τους φανατικούς αναγνώστες του BetBomb,

Μέτριο το πρόγραμμα και της σημερινής ημέρας. Πάλι θα εμπιστευθούμε κάποιους άσσους κινήτρου.
Βασικά θα ασχοληθούμε με την Ελλάδα και το υπέροχο πρωτάθλημα μας.
Πάμε στην Λάρισα όπου η τοπική ομάδα αντιμετωπίζει τον Ηρακλή.
Σ αυτό το παιχνίδι αν και οι αποδόσεις είναι παντού σφαγμένες θα πάμε με τον άσσο της γηπεδούχου ομάδας. Άσσος ανάκαμψης και με νέο προπονητή στον πάγκο. Ήρθε η ώρα να πάρει νίκη η Θεσσαλική ομάδα και αυτό θα γίνει σήμερα.

Συνεχίζουμε με το παιχνίδι του Άρη με τον Πανιώνιο στο Κλεάνθης Βικελίδης.
Σ αυτό το παιχνίδι θα ποντάρουμε και πάλι στον άσσο καθώς η ομάδα της Θεσσαλονίκης χρειάζεται να πάρει τους τρεις βαθμούς και έχει αποδείξει ότι όταν ο Cuper λέει ότι η νίκη είναι μονόδρομος η ομάδα αν και με απουσίες καταφέρνει να πάρει το αποτέλεσμα έυκολα ή δύσκολα.

Επόμενο παιχνίδι από την εξωτική FootBall League στην Ηλιούπολη.
Η τοπική ομάδα αντιμετωπίζει τον Αγροτικό Αστέρα. Εδώ υπάρχουν οι άψογες σχέσεις των προέδρων των δύο ομάδων οπότε πρέπει να ανακαύψουμε τι ακριβώς έχει σκαρφιστεί το πονηρό κεφαλακι τους. Προσωπικά θα ποντάρω ανατροπές ημίχρονα - τελικά και φυσικά διπλό του Αστέρα σε καλή απόδοση.

Αυτά τα λίγα και για σήμερα με μικρές αποδόσεις στη SuperLeague και μία έκπληξη στη FootBall League. Καλή μας επιτυχία και καλά κέρδη σε όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλεις αναρτησεις