BannerFans.com Sports Videos Our site is at APN Greece Directory Create your own banner at mybannermaker.com! 'Create create your own banner at mybannermaker.com!

22 Ιαν 2011

Μεσημεριανές Προβλέψεις

Καλησπέρα παικταράδες μου,

Μεγάλη ιστορία και πολλά λεφτά στο παιχνίδι που αναφέραμε στην Αγγλία. Κάτι μου βρωμάει, έπεσαν και όλα τα παπαγαλάκια πάνω και να που έφτασε η ανατροπή. Έχουν πονταριστεί πάρα πολλά χρήματα με πολύ λίγες πιθανότητες πλέον επαλήθευσης!!! Προσωπικά σε λίγη ώρα θα κάνω lay το παιχνίδι και πολύ ασχοληθήκαμε! Φτάνει...!!! Πάμε στα φρέσκα κουλούρια....

Wolves - Liverpool

Έφτασε νομίζω η ώρα του Kenny να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη και ας είναι και εκτός εδρας. Άτυχος σε πολλά παιχνίδια μέχρι στιγμης και μάλλον δεν πάει άλλο μ αυτά τα αποτελέσματα! Πάει να σπάσει όλα τα ρεκόρ από την ίδρυση του μεγάλου αυτού συλλόγου της Αγγλίας. Οι "λύκοι" νομίζω ότι εύκολα ή δύσκολα θα λυγίσουν.
Πάμε λοιπόν με το πρώτο διπλό του ζωντανού θρύλου της Λίβερπουλ που αξίζει πολλά περισσότερα. Αποδεκτή η απόδοση που βρίσκουμε στις περισσότερες εταιρίες.

Portogruaro - Vicenza

Αν θέλουν οι γηπεδούχοι να συνεχίσουν να υπάρχουν στη Serie B θα πρέπει να κερδίσουν το σημερινό παιχνίδι στην έδρα τους . Αντίπαλοι τους είναι μία ομάδα που στα τελευταία παιχνίδια είναι από μέτρια έως κακή. Παιχνίδι ζωής ή θανάτου που θα εμπιστευθούμε τον άσσο. Αν επιβεβαιωθεί έχει καλώς αλλιώς νομίζω σίγουρα ότι θα πονέσει πολύ περισσότερο μία ήττα στους γηπεδούχους.
Οι αποδόσεις στις εταιρίες είναι καλές οπότε μένει μόνο να κυκλώσουμε τον άσσο.

Modena - Ascoli

Πολλά ακούστηκαν μέσα στην εβδομάδα για την ομάδα της Άσκολι. Η ομάδα πωλείται και έχει τρομερά χρέη. Κάποιος βρέθηκε που μάλλον θέλουν να τον μπλέξουν οπότε κάτι πρέπει να δείξουν οι παίκτες. Η Μόντενα είναι αντίπαλος που θεωρείται βατή. Ποντάρουμε στην έκπληξη του διπλού και έχουμε και σύμμαχο τον καιρό ο οποίος έχει χαλάσει στην Ιταλία.

Αυτά τα λίγα για τα μεσημεριανά παιχνίδια. Ενδεχομένως να επανέλθουμε με απογευματινές προτάσεις. Καλή επιτυχία στα δελτία όλων των παικτών!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλεις αναρτησεις