BannerFans.com Sports Videos Our site is at APN Greece Directory Create your own banner at mybannermaker.com! 'Create create your own banner at mybannermaker.com!

17 Αυγ 2009

Παρολί

Τις καλημέρες μου και πάλι…..

Καλούτσικο ταμειάκι πήγαμε χθες και κάτι παρόμοιο θα προσπαθήσουμε και για σήμερα! Η πρώτη επιλογή έρχεται από την Νορβηγία και είναι η Μόλντε, κι αυτό γιατί η ομάδα παίζει μπάλα… Έριξε 5 μπαλάκια στην Ρόζενμποργκ για το κύπελλο και είναι ασταμάτητη στο πρωτάθλημα! Στη Βίκινγκ τώρα πλακώνονται μεταξύ τους ….ηλεκτρισμένο κλίμα, όχι ότι καλύτερο για να είναι συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι! Αμφίβολος μόνο ο πλάγιος μεσοεπιθετικός της Βίκινγκ Έντεγκααρντ!

Προϊστορία : 1-2-1 Σημείο : 2 Απόδοση ΟΠΑΠ : 2,15

Τα επόμενα 2 παιχνίδια έρχονται από την Σουηδία…. Η Έρεμπρο αντιμετωπίζει στην έδρα της, την κάκιστη Τζουργκάρντεν! Το κλίμα στην Έρεμπρο κάλο μετά την νίκη με την Χέλσινγκμποργκ κι αυτό γιατί έβγαλαν στο γήπεδο αυτά που δουλεύουν στις προπονήσεις και επικρατήσαν χωρίς να απειληθούν καθόλου! Η Τζουργκάρντεν τώρα, έχει μια σειρά από κακές εμφανίσεις οι οποίες εξόργισαν τους οπαδούς της στο παιχνίδι με την Χάμαρμπι! Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα τις αποδοκιμασίες των οπαδών προς τους παίκτες και φήμες για απολύσεις και χρεοκοπία!

Προϊστορία : 0-2-1 Σημείο : 1 Απόδοση ΟΠΑΠ : 1,55

Και κλείνουμε με το παιχνίδι της Μάλμε με την Χάκεν! Αυτό το μάτς το βλέπω στο Χ! Και οι 2 ομάδες αήττητες για 5 σερί παιχνίδια….. μέτριες εμφανίσεις η Μάλμε, καλές η Χάκεν! Κάλο το κλίμα και στις δύο, θα πάρουν από 1 βαθμό και θα είναι όλα καλά! Για την Μάλμε επιστρέφει ο χαφ Ρικαρτίνιο και θα απουσιάσει λόγο καρτών ο μέσος Άντερσον! Στο άλλο στρατόπεδο μετά και την επιστροφή του μέσου Τσιμπουίκε η ομάδα είναι πλήρης!

Προϊστορία : 4-2-0 Σημείο : Χ Απόδοση ΟΠΑΠ : 3,2
Σύνολο Αποδόσεων : 10,66

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλη υπόθεση η επιστροφή Τσιμπουίκε :P

Max(Hellas) είπε...

Τεράστια... :) αν ήταν και χωρίς το κ θα ήταν τρισμέγιστη!

Δημοφιλεις αναρτησεις