BannerFans.com Sports Videos Our site is at APN Greece Directory Create your own banner at mybannermaker.com! 'Create create your own banner at mybannermaker.com!

23 Αυγ 2009

Κυριακή... κοντή γιορτή

Σας είπα ότι δεν μου άρεσε το κουπόνι και επιβεβαιώθηκα. Ένα στα τρία πιάσαμε και δεν μου άρεσε καθόλου. Είχα δίκαιο για τη Λυών, βρήκε αυτοπεποίθηση και έριξε τρία μπαλάκια, ΑΪΚ και Μαρσέϊγ όμως έμειναν στο 1-1 με την ΑΪΚ να προηγείται γρήγορα και να ισοφαρίζεται στο 75’. Η δε Μαρσέϊγ άρχισε να παίζει μπάλα στο δεύτερο ημίχρονο αλλά δεν ήταν αρκετό. Έχασε δυο κλασικές ευκαιρίες να πάρει το παιχνίδι στο τέλος. Η απουσία του Κονέ ήταν φανερή, και πάλι, στο τελείωμα των φάσεων αφού τελικά μια ώρα πριν το ματς ανακοινώθηκε ότι τελικά δεν θα αγωνιστεί. Πάμε να δούμε τι θα κάνουμε σήμερα με τρία δυνατά σημεία που είναι από Αγγλία, Ολλανδία και Αργεντινή.


Πρώτο παιχνίδι δεν είναι άλλο από το Γουέστ Χαμ – Τότεναμ. Καλή εμφάνιση της Γουέστ Χαμ με την Γουλβς και δίκαιη νίκη με 2-0. Κόντρα προπονητή – διοίκησης φαίνετε να υπάρχει λόγο της πολιτικής που ακολουθεί η διοίκηση στο θέμα των μεταγραφών. Στη Τότεναμ τώρα φαίνονται να πηγαίνουν όλα τέλεια. Η ομάδα παίζει καταπληκτικό ποδόσφαιρο και σκοράρει ασταμάτητα. Το 5-1 στην έδρα της Χαλ δείχνει ότι η ομάδα είναι σε φοβερή φόρμα. Απουσίες εχει μόνο η Τοτεναμ τους Γούντγκεϊτ και Ντόουσον ενώ αμφίβολοι είναι οι Γκόμες , Τζένας και Κινγκ.

Σημείο : 2

Προϊστορία : 6-3-5

Απόδοση (ΟΠΑΠ) : 2,2

Επόμενο παιχνίδι είναι το Χέρενφεν – Άλκμααρ. Οι δύο ομάδες βρεθήκαν αντιμέτωπες για το Σούπερ Καπ πριν από ένα μηνά με την Άλκμααρ να κερδίζει με 5-1. Η Χέρενφεν εχει να κοιτάξει πιο πολύ το ματς με τον Πάοκ για το Europa League και εκεί πιστεύω θα επικεντρωθεί. Η Άλκμααρ βρίσκετε σε καλή κατάσταση, «κέρασε» μια εξάρα στη Βααλβάϊκ μέσα στο ίδιο της το σπίτι και είναι έτοιμη να κάνει το ίδιο και με την Χέρενφεν. Απουσίες έχει μόνο η Άλκμααρ τους Πέλε και Σβερτς και αμφίβολος ο Ποκονιόλι.

Σημείο : 2

Προϊστορία : 1-1-3

Απόδοση (ΟΠΑΠ) : 2,0

Και κλείνουμε με Αργεντινή. Μπάνφιλντ – Ρίβερ. Πρώτο επίσημο παιχνίδι για την Μπάνφιλντ η οποία πιστεύω θα παίξει με πάθος ώστε να κάνει αρχή με το δεξί. Η Ρίβερ τώρα την Τετάρτη έπαιξε το πρώτο επίσημο παιχνίδι της για το Σουνταμερικάνα. Υποδέχτηκε την Λανούς και έχασε με 2-1. Δίκαιη η ήττα καθώς η ομάδα έχει δουλέψει και στηρίζεται πάνω στους παλαίμαχους Γκαγιάρδο και Ορτέγκα. Και δεν τους έφταναν αυτοί οι δύο, σήκωσαν κι από την πολυθρόνα του τον 36χρονο Ματίας Αλμέιδα ο οποίος είχε εγκαταλείψει το άθλημα δύο χρόνια πριν. Ανεπαίσθητες απουσίες για την Μπάνφιλντ, εκτός ο Φαμπιάνι λόγω τιμωρίας.

Σημείο : 1

Προϊστορία : 3-3-4

Απόδοση (ΟΠΑΠ) : 2,3

Σύνολο Αποδόσεων : 10,12

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλεις αναρτησεις