BannerFans.com Sports Videos Our site is at APN Greece Directory Create your own banner at mybannermaker.com! 'Create create your own banner at mybannermaker.com!

27 Αυγ 2009

Έτσι Γιατί Περίεργα Την Είδαμε......


Καλησπέρα ,

Μετά από αρκετές μέρες επιστρέφω και γω στην ενεργό δράση, καθώς κάναμε και μεις σαν παιδιά τις διακοπούλες μας. Ξεκουραστήκαμε λοιπόν και ξεκινάμε.....
Όπως κάθε φορά έτσι και σήμερα θα κυνηγήσουμε τις εκπλήξεις.




Ξεκινάμε λοιπόν ,

Levadia Tallinn - Galatasaray : Δεν υπάρχει λόγος να κυνηγήσουν το ματς οι Τούρκοι μετά το πρώτο αγώνα. Θα κατέβουν και με αλλαγές στο γήπεδο θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε την κατάσταση και να πάρουμε τον άσσο.

Vorskla - Benfica : Η Μπενφίκα καθάρισε την υπόθεση πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι στην έδρα της, θα κατέβει "χαλαρή" και μεις θα χουμε στόχο να πάρουμε το τρίποντο εντός έδρας γιατί βγήκμε Ευρώπη μετά από πολλά χρόνια και πρέπει να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας.

Metallist Kh. - Sturm Graz : Αν και δεν έχει καμία υπερομάδα οι αυστριακοί έχουν το όνομα και την εμπειρία στην Ευρώπη για να πάρουν το διπλό και να πανηγυρίσουν την πρόκριση στους ομίλους που έχουν ως στόχο από την αρχή της χρονιάς.

Sloval Liberec - Dinamo Bucharest : Εντάξει την κάναμε την μανούρα μας στο πρώτο παιχνίδι, φάγαμε το 0-3 στο κεφάλι και τώρα αφού πουλήσαμε τρέλα στον προπονητή και τους παίκτες περιμένουμε να δούμε αντιδράσεις. Στο ματς του πρωταθλήματος πήραμε την νίκη, τώρα θα δούμε και στο ΟΥΕΦΑ. Για να δούμε έβαλαν μυαλό ή όχι ????

CRF Cluj - Sarajevo : Δηλαδή θέλετε να μας τρελάνετε με αυτές τις αποδώσεις? Είναι δυνατόν να δίνετε τέτοια απόδοση στην Κλουζ? Δεν έχει καμία πιθανότητα το Σεράγεβο??? Εντάξει λοιπόν θα αγοράσω Σεράγεβο και αν το χάσω δεν πειράζει έχω αγοράσει σοβαρή απόδοση.

Litex Lovech - BATE Borisov : Νομίζω πως η BATE θα καταφέρει να πάρει το διπλό και την πρόκριση καθώς είναι καλύτερη ομάδα από τους Βούλγαρους. Με λίγη πονηρή διάθεση θα καταφέρουμε να πάρουμε το διπλό.


Αυτή την 6αδα για σήμερα που είτε την κάνετε σύστημα είτε μονά αποδεκτά με μεγάλες αποδόσεις. Όποιος θέλει ακολουθεί με μικρό ποντάρισμα. Ενδεικτικά αναφέρω ότι σε σύστημα 2-3-4-5-6 στην Betfair με 0.10 τη στήλη και συνολικό ποντάρισμα 5.70€ τα πιθανά συνολικά κέρδη είναι 6615€. Έτσι γιατί περίεργα την είδαμε λοιπόν.....


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σε καλή μεριά σε όσους ακολουθησαν!!!

Δημοφιλεις αναρτησεις