BannerFans.com Sports Videos Our site is at APN Greece Directory Create your own banner at mybannermaker.com! 'Create create your own banner at mybannermaker.com!

28 Αυγ 2009

Πουλάμε Τρέλα Και Όποιος Θέλει Αγοράζει!!!


Καλησπέρα παικταράδες μου,

Τα πήγαμε πάρα πολύ καλά στο χθεσινό μας συστηματάκι με 4 στις 6 επιλογές . Πολλαπλασιάσαμε αρκετά το κέρδος μας σε σύγκριση με το αρχικό μας ποντάρισμα.
Πάμε στα φρέσκα πράγματα σήμερα, με διάφορα ενδιαφέροντα ματς σ όλη την Ευρώπη.

Διαβάστε περισσότερα....

Mattersburg - Austria Karnten : Δεν παίζει καλά στα τελευταία παιχνίδια η Μάτερσμπουργκ αλλά καταφέρνει να παίρνει τα αποτελέσματα. Κάπου πρέπει να την πληρώσει τη νύφη, που λέει και ο σοφός λαός μας. Ας ελπίσουμε ότι θα είναι σήμερα καθώς η Κέρντεν χρειάζεται τους βαθμούς.

Westerlo - Zulte-Waregem : Πολύ καλή στις αντεπιθέσεις η Ζούλτε, ικανή να πάρει το διπλό σ ένα σφικτό μάλλον παιχνίδι. Με αρκετά κενά στην άμυνα η Βέστερλο. Πάμε για να αλώσουμε το Βατερλώ ωρε παλικάρια.

Strasbourg - Sedan : Θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε την παράδοση με τους πελάτες μας. Τους νικάμε μέσα έξω εδώ και αρκετά χρόνια. Διπλό για τη Σεντάν που ελπίζουμε να μας δικαιώσει.

Tigre - Rosario Central : Νεανική ομάδα η Ροζάριο και θα αρχίσει να κάνει εκπλήξεις στο πρωτάθλημα λόγω καλής φυσικής κατάστασης και τεχνικής ομάδας. Καλή η Τίγκρε αλλά οι αποδόσεις του διπλού μας προκαλούν να μπουμπουνίσουμε.

Racing Club - Colon Santa Fe : Έδειξε καλά δείγματα στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος και θα την ακολουθήσουμε με τρέλα για το διπλό. Αποδεκτή η απόδοση και έχουμε και επιστροφή του αρχι-σκόρερ μας.

Καλή μας επιτυχία σε σύστημα ή σε μονά αποδεκτά και για σήμερα. Έρχεται γεμάτο ΣΚ που θα είμαστε κοντά σας με αρκετές προβλέψεις, εσείς απλά παραμείνετε online με το BETBOMB και δε θα χάσετε...




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλεις αναρτησεις