BannerFans.com Sports Videos Our site is at APN Greece Directory Create your own banner at mybannermaker.com! 'Create create your own banner at mybannermaker.com!

29 Αυγ 2009

Εμείς Τα Δικά Μας !!!

Καλό μας μεσημέρι μάγκες,

Δεν τα πήγαμε και τόσο καλά χθες με 2 στα 6 ματς. Σε μονά αποδεκτά καλά τα πήγαμε τουλάχιστον δεν είμαστε χαμένοι. Πάμε στα σημερινά φρέσκα κουλούρια που έχουμε κάνει μια προεργασία και καλή μελέτη και ελπίζουμε να τα πάμε ακόμη καλύτερα και από την Πέμπτη με το Europa League, που τους κάναμε μεγάλο κάζο. Στο κείμενο που ακολουθεί θα αναφερθούμε στις επιλογές μας στο "νησί" και στους Γερμανούς που ξεκινάνε νωρίτερα το μεσημεράκι και θα τα απολαύσουμε σε συνδιασμό με την καφεδάρα μας.

Hannover - Hoffenheim : Πάμε με το διπλό της έκπληξης του περσινού πρωταθλήματος. Νομίζουμε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να πάρει ένα εκτος έδρας τρίποντο καθώς αγωνίζεται με ομάδα που είναι στα μέτρα της και έχουμε και την επιστροφή του Ντεμπά Μπα.

Stuttgart - Nurnberg : Αυτό το ματς δε θα το έβαζα καν στις επιλογές μας. Είναι καθαρά σημείο που σκάλωσα πάνω του γιατί είχαμε μεσοβδόμαδο ματς για τη Στουτγκάρδη στο Champions League και ενδεχομένως να υπάρξει κούραση. Πάμε με το καλοπληρωμένο διπλό της Νυρεμβέργης που είναι ικανή για μια τέτοια ζημιά.

Blackburn - West Ham : Μπορούν να θεωρηθούν οι άτυχοι του πρωταθλήματος μέχρι στιγμής καθώς τα αποτελέσματά τους είναι πλασματικά. Η ομάδα παίζει καλό ποδόσφαιρο αλλά δεν τα καταφέρνει στο αποτέλεσμα. Νομίζω πως σήμερα θα κάμψει την αντίσταση της Ham και θα πάρει το τρίποντο. Πάμε με τον άσσο της Blackburn.

Doncaster - Cardiff : Σε καλό μομέντουμ πετυχαίνουμε τους φιλοξενούμενους που δείχνουν ικανοί να αποδράσουν με το τρίποντο. Καλή απόδοση στα τελευταία ματς που μας επιτρέπει να ποντάρουμε στο fair διπλό της Κάρντιφ.

Stockport - Southampton : Η κατάλληλη αντίπαλος την κατάλληλη στιγμή. Αφού μετά από άτυχια δεν καταφέραμε να πανηγυρίσουμε το τρίποντο ήρθε η στιγμή απέναντι στην χειρότερη κατά τη γνώμη μου ομάδα της League 1. Πάμε γερά με το διπλό της Σαουθαμπτον που είναι δυνατό σημείο για σήμερα.

Macclesfield - Rotherham : Εδώ θα πάμε με τον άσσο, ο οποίος προσφέρεται σε καλές αποδόσεις σε όλη την Ευρώπη. Κουρασμένη η Ρόδεραμ δεν έχει καταφέρει να μας πείσει μέχρι σήμερα με την μέτρια αποδοσή της. Στους γηπεδούχος το κλίμα είναι καλό και παίζουν ελεύθερο ποδόσφαιρο.

Dag. & Red. - Lincoln : Εδώ θα βγάλω πάλι την αναποδιά μου. Κάναμε μανούρες στους παίκτες και στον προπονητή που έδειξαν να βάζουν μυαλό, φτάνει να το δείξουν και στο γήπεδο. Δύσκολο μεν αλλά όχι ακατόρθωτο το διπλό σ αυτό το παιχνίδι.

Rochdale - Bury : Τελευταία νίκη των γηπεδούχων το 1993. Αυτό νομίζω λέει πολλά. Είναι τοπικό ντέρμπι και η Μπέρι δεν είναι στα καλύτερα της αλλά θα πάμε με το διπλό και ελπίζουμε να συνεχιστεί η παράδοση και να δικαιοθούμε.

Αυτά για τα μεσημεριανά παιχνίδια και ελπίζουμε να κάνουμε σεφτέ είτε με μονά αποδεκτά είτε με συστηματάκι.

Καλό βόλι παικταράδες!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλεις αναρτησεις