BannerFans.com Sports Videos Our site is at APN Greece Directory Create your own banner at mybannermaker.com! 'Create create your own banner at mybannermaker.com!

29 Αυγ 2009

Γιατί Χάκεν είσαι και πληρώνεις…




Τις καλησπέρες μου…


Έχουμε καιρό να τα πούμε και ζητώ συγγνώμη αλλά κάποιες υποχρεώσεις με άφησαν μακριά από την παρέα μας εδώ μέσα! Ελπίζω το κουπόνι που πέρασε να ήταν καλό και να βγάλατε φράγκα. Πάμε στα αυριανά ματς τώρα να δούμε τι θα κάνουμε.


1. Χέρτα – Βέρντερ… Κακό ξεκίνημα για την Χέρτα με 1 νίκη και 2 ήττες. Δεν παίζει καλό ποδόσφαιρο κι αυτό φαίνετε στο ότι δυσκολεύετε να κυκλοφορήσει την μπάλα. Η Βέρντερ τώρα δείχνει να βρίσκετε σε καλή κατάσταση. Σκοράρει εύκολα, δημιουργεί ευκαιρίες και εκμεταλλεύετε τα λάθη του αντιπάλου. Τι άλλο θέλεις από μια ομάδα;


Απουσίες - Χέρτα : Ράφαελ και Λούστενμπεργκερ.
Βέρντερ: Αλμέιδα, Προντλ Γένσεν και Ρόζενμπεργκ


Σημείο : 2


Απόδοση (ΟΠΑΠ) : 2,05


2. Μάλαγα – Ατλέτικο Μαδρίτης… Πρώτο ματς για το πρωτάθλημα το οποίο σημαίνει ότι η κάθε ομάδα θέλει να κάνει ποδαρικό με το δεξί…. η Ατλέτικο έχει την ποιότητα για να είναι αυτή που θα πάρει τους τρις βαθμούς της νίκης.


Απουσίες – Μάλαγα : Ουέλιγκτον, Έλντερ Ροζάριο, Κουαδράδο και ο Απόνιο.
Ατλέτικο : Ασουνσάο, Περνία και Καμάτσο.


Σημείο : 2


Απόδοση (ΟΠΑΠ) : 2,0


3. Χάλμσταντ – Χάκεν… Κακή στο προηγούμενο ματς με την Τρέλεμποργκ και δίκαια έφαγε τεσσάρα. Προβληματισμένοι οι παίκτες με την απόδοση της ομάδας. Αντίθετα η Χάκεν δείχνει σταθερότητα στις εμφανίσεις της με αρκετά καλή απόδοση σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού.


Απουσίες - Χάλμσταντ : Κανένα πρόβλημα
Χάκεν : Ράνεγκι και Σααρίνεν


Σημείο : 2


Απόδοση (ΟΠΑΠ) : 2,5


Σύνολο Αποδόσεων : 10,25


Άντε και καλά κέρδη…….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλεις αναρτησεις