BannerFans.com Sports Videos Our site is at APN Greece Directory Create your own banner at mybannermaker.com! 'Create create your own banner at mybannermaker.com!

12 Σεπ 2009

Καλωσήρθες Amauri !!!

Καλημέρα τζογαδόροι μου,

Όχι μη ξαφνιάζεστε δεν έγραψα ανάλυση παιχνιδιών του Σαββάτου. Απλά θα ήθελα να σας αναφέρω μερικές αλλαγές στον τομέα του blog μας. Έχουμε πλέον και νέο μέλος στην παρέα των "ντεμέκ συντακτών", τον Amauri. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε πολλά ταμεία και καλή στοιχηματική χρονιά. Αρκετό καιρό ασχολείται με το ιντερνετικό κατά βάση στοίχημα και είναι λάτρης των εκπλήξεων ή καλύτερα των "μιλημένων" αγώνων απ' όπου και να προέρχονται. Έκτός από τα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου πολλές φορές θα χρειαστούμε τη βοήθεια του στο μηχανοκίνητο αθλητισμό και κατά βάση στη Φόρμουλα 1 που το χει "σπουδάσει" το άθλημα.


Σ' αυτό το σημείο θα σας ενημερώσω ότι σε κείμενο επόμενων ημερών θα υπάρχει μία μορφή παρουσίασης της ομάδας μας για να γνωρίζετε και εσείς ποιοι είμαστε, ποιους διαβάζετε και ποιους εμπιστεύεστε. Η δουλεία μας καθημερινά αναβαθμίζεται. Η προσπάθεια για καθημερινή, άμεση ενημέρωση είναι πραγματικότητα. Έχουμε μία τρέλα, το στοίχημα και θα προσπαθήσουμε να τη μεταδώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Όλα αυτά που έχουμε στο μυαλό μας για αυτή τη "γωνίτσα" μας στον τεράστιο χώρο του διαδικτύου προσπαθούμε να τα αποτυπώσουμε στο χώρο που διαθέτουμε και με τον καιρό θα δείτε αλλαγές στη δομή του blog. Ασχολούμαστε αρκετά χρόνια με το στοίχημα αλλά τέτοιο εγχείρημα δημιουργίας ιστοχώρου δεν είχαμε ξανακάνει και ότι γίνεται είναι αποκλειστικά και μόνο από τις λίγες γνώσεις που έχουμε στον τομέα αυτό της τεχνολογίας, γι αυτό συγχωρήστε μας για τυχόν λάθη και παρατυπίες. Είμαστε πρόθυμοι να ακούσουμε και τις δικές σας προτάσεις για το πώς θα κάνουμε τη "γωνίτσα" μας καλύτερη. Η στήριξη σας από το λίγο αυτό χρονικό διαστημα που "υπάρχουμε" σαν blog μας υποχρεώνει να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για τα καλύτερα αποτελέσματα. Σας ευχαριστούμε και συνεχίζουμε με ακόμη περισσότερο ζήλο την προσπαθειά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλεις αναρτησεις