BannerFans.com Sports Videos Our site is at APN Greece Directory Create your own banner at mybannermaker.com! 'Create create your own banner at mybannermaker.com!

27 Σεπ 2009

Επιστροφή... στα αλώνια

Τρίτη αγωνιστική στα "μικρά" πρωταθλήματα της Ελλάδας και είμαστε εδώ για να σας δώσουμε την... κατευθυντήρια γραμμή ενόψει του συνηθισμένου σας πονταρίσματος της Κυριακής. Αρκετές είναι και πάλι οι επιλογές, ενώ δεν θα περιοριστούμε μόνο σε Β' και Γ' Εθνική, καθώς θα επιλέξουμε και παιχνίδι της Σούπερ Λίγκας (σούπερ... λέμε τώρα).

Ξεκίνημα από την Κρήτη και πιο συγκεκριμένα το Ηράκλειο, όπου ο Εργοτέλης φιλοξενεί τον Πανθρακικό. Οι γηπεδούχοι έχουν κάνει σχετικά καλή αρχή στο πρωτάθλημα, εν αντιθέσει με την ομάδα της Κομοτηνής που πραγματικά... παραπαίει και δεν έχει κερδίσει βαθμό. Πιστεύω ότι ήρθε όμως η ώρα... να σπάσει η γκίνια και οι "πράσινοι" να πάρουν τον πρώτο τους πόντο στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

Από την Κρήτη... παίρνουμε το πρώτο αεροπλάνο και μεταφερόμαστε στο Βόλο, όπου η τοπική Νίκη φιλοξενεί τον Οδυσσέα Αναγέννησης. Σε ανάκαμψη οι γηπεδούχοι, είναι σε θέση να πάρουν το τρίποντο και να κοιτάξουν πιο ψηλά.

Πριν... καταλήξουμε στη Θεσσαλονίκη, μια μικρή στάση στη Βέροια, όπου η "Βασίλισσα" (που λέει ο λόγος...) φιλοξενεί την Κοζάνη. Οι Βεροιώτες δεν έχουν σταματήσει να διαμαρτύρονται για τη διαιτησία εδώ και περίπου... 3 χρόνια και τέτοια ματς είναι σε θέση να τα κερδίζουν. Το πως; Ρωτήστε τον μεγαλομέτοχο αλυσίδας μεγάλων σούπερ μάρκετ...

Τέλος, στην αγαπημένη μας πόλη, ο Μακεδονικός θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΝΕ, σε μια αναμέτρηση με χαρακτήρα ντέρμπι. Οι γηπεδούχοι έχουν θεωρώ μεγαλύτερη ποιότητα ως ομάδα και μπορούν να πάρουν το τρίποντο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλεις αναρτησεις