BannerFans.com Sports Videos Our site is at APN Greece Directory Create your own banner at mybannermaker.com! 'Create create your own banner at mybannermaker.com!

17 Σεπ 2009

Δυνατά για Europa...



Γεια σας τσακάλια,

Δεν με θέλει το Champions League γι’ αυτό και δεν είδατε να δίνω αλλη τριάδα. Πιστεύω το Europa League να μην είναι το ίδιο και να δούμε άσπρη μέρα. Πάμε να δούμε την κλασσική τριάδα μας.

1. Ραπίντ Βιέννης – Αμβούργο : Πρώτος στόχος το πρωτάθλημα είπε ο προπονητής της Ραπίντ. Τον πρωταρχικό στόχο τον πέτυχαν περνώντας στους ομίλους παρ’ όλα αυτά θα το παλέψουν το ματς. Κόντρα όμως σε ένα φορμαρισμένο Αμβούργο θα τα βρει σκούρα για να μην πω μαύρα.

Σημειο : 2

Αποδοση (ΟΠΑΠ) : 1,7


2. Χέρενφεν – Σπόρτινγκ Λις. : Δείχνει στα χαμένα η Χέρενφεν μετά και την εντός έδρας ήττα από την Γκρόνινγκεν στο πρωτάθλημα. Η Σπόρτινγκ τωρα, κι αυτή δεν είναι στα καλύτερα της αλλά λόγο εμπειρίας και λόγο κλάσης θα πάω με το διπλό.

Σημειο : 2

Αποδοση (ΟΠΑΠ) : 2,15

3. Φενέρμπαχτσε – Τβέντε : Μπροστά σε 50.000 τούρκους, μέσα στην καυτή έδρα της Φενέρ που έχει και το απόλυτο στο πρωτάθλημα νομίζω ότι ο άσσος έχει τον πρώτο λόγο.

Σημειο : 1

Αποδοση (ΟΠΑΠ) : 1,7

Σύνολο Αποδοσεων : 6,2

Αυτά τσακάλια μου για το Europa League….Άντε να δούμε….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλεις αναρτησεις