BannerFans.com Sports Videos Our site is at APN Greece Directory Create your own banner at mybannermaker.com! 'Create create your own banner at mybannermaker.com!

17 Αυγ 2010

Πάμε ξεκινάμε ζέσταμα....

Καλησπέρα παικταράδες ,

Μετά από καιρό και όπως είχαμε προαναφέρει επανερχόμαστε στην ενεργό δράση!!! Καλή στοιχηματική χρονιά να έχουμε και ελπίζουμε σε αύξηση του κεφαλαίου μας.
Σήμερα το πρόγραμμα μας περιλαμβάνει παιχνίδια για το Champions League και για το Europa League ( προκριματικά πάντα ). Ακόμη έχουμε παιχνίδια σε Αγγλία και Γαλλία τα οποία απλά συλλέγουμε πληροφορίες ακόμη και δεν ποντάρουμε καθώς δε γνωρίζουμε αρκετά πράγματα αφού είναι ξεκίνημα της χρονιάς. Σε επόμενο αρθρο θα αναφέρουμε κάποια πράγματα για μια ομάδα που θα κάνει εντύπωση και θα ακολουθήσουμε αρκετές φορές φέτος στη Γαλλία.
Πάμε μην κουράζουμε περισσότερο.....  

Ξεκινάμε με το παιχνίδι Besiktas - HJK Helsinki. Η ομάδα από την Τουρκία θα αντιμετωπίσει τους Φιλανδούς στο γνωστό σε όλους μας BJK İnönü Stadium. Η "μαύροι αετοί" προχώρησαν φέτος σε αρκετές ηχηρές και καλές μεταγραφές με την ελπίδα ότι θα τα καταφέρουν στο πρωτάθλημα Τουρκίας όπου νίκησαν εκτός έδρας την Bucaspor με 0-1. Από την άλλη πλευρά η Ελσίνκι δε βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση αφού την τελευταία αγωνιστική έχασε εντός εδρας από τη Honka με 0-1. Η διαφορά στα δύο ρόστερ είναι κάτι παραπάνω από εμφανής. Το "καυτό" Ινονού στις 19.00 θα έχει 33°C και 55% υγρασία κάτι που σημαίνει ότι οι Σκανδιναβοί θα τα βρουν δύσκολα καθώς είναι πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες σε μία πολύ δύσκολη έδρα. Συμπερασματικά αναφέρω ότι οι Τούρκοι θέλουν να κάνουν επίδειξη δύναμης μπροστά στο κοινό τους. Άσσος και over 2.5 goals η πρόταση.     

Επόμενο παιχνίδι που θα ασχοληθούμε αυτό μεταξύ σε

Dynamo Kiev
Ajax
Dynamo Kiev - Ajax. Οι Ουκρανοί μετά την γκέλα τους στο πρωτάθλημα εκτός έδρας με την Vorskla με 3-1 υποδέχονται τον Αίαντα στο Lobanovsky Dynamo Stadium. Οι καιρικές συνθήκες κατάλληλες για ποδοσφαιρικό αγώνα καθώς η θερμοκρασία θα είναι στους 27°C και η υγρασία στο 45%. Οι Ολλανδοί που απέκλεισαν την ομάδα του ΠΑΟΚ δύσκολα στον προηγούμενο γύρο των προκριματικών του Champions League προέρχονται από νίκη με σκορ 4-2 επί της Vitesse εντός έδρας. Σ' αυτό το παιχνίδι νομίζω ότι θα πρέπει να κινηθούμε πάλι στη λύση του over 2.5 goals καθώς και οι δύο ομάδες μπορούν εύκολα και σκοράρουν όπως και δέχονται γκολ.

Τελευταίο παιχνίδι που θα ασχοληθούμε σήμερα αυτό μεταξύ

BSC Young Boys
Tottenham Hotspurs
στην Ελβετική Young Boys και την Αγγλική Tottenham Hotspurs. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Stade de Suisse της Βέρνης. Μερική συννεφιά στη Βέρνη την ώρα διεξαγωγής του αγώνα με θερμοκρασία 16°C και 75% υγρασία. Πιστεύω ότι δεν θα επηρεαστούν οι παίκτες των δύο ομάδων και θα παίξουν ένα ανοικτό παιχνίδι με αρκετά γκολ. Οι Ελβετοί προέρχονται από ήττα με 0-1 εντός έδρας από την Xamax και μετά την έκπληξη που πραγματοποίησαν στον προηγούμενο γύρο δεν έχουν τίποτα να χάσουν και θα παίξουν ανοικτό ποδόσφαιρο προσπαθώντας να σκοράρουν. Από την άλλη πλευρά τα "σπιρούνια" μετά την λευκή ισοπαλία με την Manchester City θα προσπαθήσουν να τελειώσουν με την υπόθεση πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι. Πάμε με το over 2.5 goals και σ' αυτό το παιχνίδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλεις αναρτησεις