BannerFans.com Sports Videos Our site is at APN Greece Directory Create your own banner at mybannermaker.com! 'Create create your own banner at mybannermaker.com!

28 Αυγ 2010

Γερμανία + Ιταλία = Κέρδος

Τσακάλια τις καλημέρες μου…

Πρώτα πρώτα ένα τεράστιο «ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙA» στις ελληνικές ομάδες για την επιτυχία τους να περάσουν στους ομίλους του Europa League! Ευχόμαστε καλή πορεία και στις τέσσερις ομάδες που συμμετέχουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις! Πάμε τώρα στο κουπόνι μας να δούμε ένα-ένα τα ματς που θα μας απασχολήσουν για τις επόμενες δύο μέρες!

1. Άιντραχτ Φρανκφ. - Αμβούργο : Δεν λέω, υπολογίσιμη η Άιντραχτ αλλά κάτι μου λέει ότι ο τεράστιος Ρούντ θα μιλήσει και σε αυτό το ματς .

Σημείο : 2

Απόδοση (ΟΠΑΠ) : 2,1

2. Σαν Πάουλι – Χόφενχάιμ : Με καλή απόδοση και ένα καταπληκτικό δεκάλεπτο πήρε τη νίκη μέσα από τα χεριά της Φράιμπουργκ…. Βρήκε και τα έκανε, όμως η Χόφενχάιμ δεν είναι Φράιμπουργκ, δεν έχει κενά στην απόδοση της και ήταν τρομακτική με την Βέρντερ.

Σημείο : 2

Απόδοση (ΟΠΑΠ) : 2,15

3. Μπάρι – Γιουβέντους : Πιο έτοιμη ομάδα λόγο του Europa η Γιούβε, σαφώς ποιοτικότερη με τις προσθήκες των Κράσιτς και Ακουιλάνι , πιστεύω θα κάνει ποδαρικό με το δεξί!

Σημειο : 2

Απόδοση (ΟΠΑΠ) : 1,9

Αυτά από μένα παικταράδες…. Περιμένουμε και το άρθρο του βομβιστή μας ο οποίος επιστρέφει από διακοπές με πλατύ χαμόγελο για την επιτυχία της ομάδας του στη Βιέννη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλεις αναρτησεις