BannerFans.com Sports Videos Our site is at APN Greece Directory Create your own banner at mybannermaker.com! 'Create create your own banner at mybannermaker.com!

8 Σεπ 2010

Μάνατζερ ΦΙΦΑ

Καλή σας μέρα παικταράδες μου,


Οι μέρες που περνάνε δεν προσφέρουν κάτι στο ποδοσφαιρικό στοίχημα για να γράψουμε αναλύσεις-προβλέψεις.Οπότε

πάμε στο πολύ σημαντικό κατά τη γνώμη μου θέμα που είδε το φως της δημοσιότητας από μεγάλη καθημερινή πολιτική εφημερίδα. Γνωστός μάνατζερ έχει αδήλωτα στην εφορία 26εκατομμύρια ευρώ!!! Ναι ναι μόνο τόσα... Από την πρώτη στιγμή που διάβασα το θέμα ήμουν σίγουρος πως ο μάνατζερ δεν είναι άλλος από τον κ.Τραυλό. Ο εν λόγω κύριος που όσοι δεν θυμάστε έκανε μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφές παίκτη στην Ελλάδα, την μετακίνηση του Μ. Κωνσταντίνου από τον Ηρακλή στον ΠΑΟ με ένα μυθικό για την εποχή ποσό, έκανε και πολλές ακόμη μεταγραφές Ελλήνων ποδοσφαιριστών στο εξωτερικό και κυρίως την Αγγλία όπου είχε τα περισσότερα πάρε-δώσε σε εποχές που οι Έλληνες ποδοσφαιριστές θα μπορούσαν να παίξουν μέχρι Β΄ Ιταλίας και πουθενά αλλού πλην ελαχίστων εξαιρέσεων. Μπλεγμένος στην όλη ιστορία είναι και ο αγαπητός μας από τη θητεία του στον ΟΣΦΠ Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς.
Παρακάτω θα αναφέρω παίκτες που έχουν καταθέσει χρήματα στον κ. Τραυλό ( ενδεχομένως και τα νόμιμα ποσοστά της μεταγραφής τους ):

1. Ο κ. Σωτήρης Κωνσταντινίδης προηγούμενη ομάδα Ιωνικός του κ. Καννελάκη αγωνίζεται στον Πανσερραϊκό του κ. Θεοδωρίδη.
2. Ο κ. Παντελής Κωνσταντινίδης προηγούμενη ομάδα ΠΑΟΚ του κ. Ζαγοράκη & κ. Μπατατούδη πλέον διευθύνων σύμβουλος ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη θέση του Ζήση Βρύζα.
3. Ο κ. Ιεροκλής Στολτίδης προηγούμενη ομάδα ΟΣΦΠ του κ. Λούβαρη αγωνίζεται πλέον στην Κέρκυρα "πρώην" του κ. Σπύρου Καλογιάννη.
4. Ο κ. Στέλιος Βενετίδης προηγούμενη ομάδα ΟΣΦΠ του κ. Λούβαρη αγωνίζεται πλέον στην ΑΕΛ του κ. Πηλαδάκη.
5. Ο κ. Φάνης Κατεργιαννάκης πρηγούμενη ομάδα ουσιαστικά ΟΣΦΠ του κ. Λούβαρη αγωνίζεται πλέον στην Καβάλα του κ. Ψωμιάδη.
6. Ο κ. Βασίλης Μπορμπόκης έχει αποσυρθεί εδώ και αρκετά χρόνια αλλά αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ, Ντερμπι, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.
7. Ο κ. Τραϊανός Δέλλας
8. Ο κ. Γιώργος Γεωργιάδης παίκτης ΠΑΟΚ, ΠΑΟ αγωνίστηκε και στην Αγγλία με την αξία του βέβαια με μεταγραφή από τον ΠΑΟ.
9. Ο κ. Άνθιμος Καψής


Και κάπου έδω θα το σταματήσω γιατί υπάρχουν άπειρα ονόματα και θα πούμε ότι ο κ. Τραυλός ξέρουμε όλοι ότι ασχολιόταν πολύ σοβαρά με το στοίχημα. Έπαιζε συνεχώς και τα πάντα.
Είχαμε δηλαδή ένα δίκτυο παικτών και προπονητών οι οποίοι "εμπιστευόταν" τον μεγαλομάνατζερ και ο συγκεκριμένος τους χρησιμοποιούσε σαν "οχήματα" προς ιδιον όφελος, λογικά. Σύμφωνα με πηγές φέρεται να έχει ακουστεί το όνομα του και σε Γερμανία και Κροατία που έσκασαν μερικές βόμβες που οδήγησαν σε δικαστικές διαμάχες. Δε θα μας φανεί καθόλου περίεργο αν ακούσουμε για συγκεκριμένα παιχνίδια που με συγκεκριμένους παίκτες δημιουργήθηκε αλλοίωση αποτελέσματος. Αν και εφόσον το μάθουμε αυτό εμείς ποτέ και από ενδείξεις πλέον έχουμε και αποδείξεις και μπορούμε να τις εκφράσουμε χωρίς φόβο και πάθος.

Διαβάστε παλιότερη συνέντευξη του κ. Τραυλού ( εδώ )
Κάπου στη συνέντευξη θα διαβάσετε και το όνομα του κ. Γκαγκάτση, που προέτρεψε τον κ. Τραυλό να γίνει μάνατζερ. Να το ανοίξω το στόμα μου τώρα ή αυτό είναι πολύ πρόσφατο??? Ποια μεταγραφή ολοκλήρωσε με αρκετά χρήματα ο κ. Γκαγκάτσης και αποσύρθηκε??? Δε μπορούμε να πούμε και πολλά παραπάνω, όποιος κατάλαβε.
Αν συνεχίσω να γράφω νομίζω πως δε θα σταματήσω ποτέ.
Νομίζω όμως ότι αποκλείεται όλοι αυτοί οι παίκτες να έκαναν καμία συνενόηση με το εν λόγω κύριο που ποτέ δεν ασχολήθηκε με το στοίχημα για να μην αποδώσουν το 100% σε κάποιο ματς. Δε θέλετε να θυμηθώ , δε θέλετε...... προσοχή και σε συγκεκριμένες ομάδες φέτος.

Αυτά μάγκες δε γίνομαι πιο κακός και μπορεί όλα αυτά να είναι στη σφαίρα της φαντασίας μας.
Τέλοςςςςςςς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλεις αναρτησεις