BannerFans.com Sports Videos Our site is at APN Greece Directory Create your own banner at mybannermaker.com! 'Create create your own banner at mybannermaker.com!

26 Σεπ 2010

Τριάδα Δυναμίτης

Καλημέρα παικταράδες μου,

Έχουμε την ευκαιρία μετά από αρκετές μέρες να τα πούμε μέσω της γωνιάς αυτής του BET BOMB που γνωρίζει καθημερινή και αυξανόμενη αναγνώριση από αρκετούς ανθρώπους που επιλέγουν εμάς για την ενημέρωση τους. Η σημερινή αγωνιστική μπορεί να θεωρηθεί δύσκολη. Παρ' όλα αυτά νομίζουμε πως έχουμε ανακαλύψει μερικές αξιόλογες επιλογές στο κουπόνι.
Πάμε να ξεκινήσουμε την ανάλυση σιγά σιγά.

Αρχίζουμε την σημερινή μας ανάλυση από την Ιταλία

ACF Fiorentina
Parma FC

 Φιορεντίνα - Πάρμα
 (Fiorentina-Parma) 



Το παιχνίδι διεξάγεται στην Φλωρεντία στο γήπεδο Artemio Franchi. H Fiorentina μετά από 4 παιχνίδια αγνοεί την νίκη. Έχει μόλις δύο ισοπαλίες στο πρωτάθλημα και είναι αναγκασμένη να πάρει την πρώτη της νίκη μπροστά στο κοινό της αν θέλει να διατηρηθεί στους στόχους τους οποίους έχει θέσει. Την προηγούμενη αγωνιστική πήρε αρκετό ποντάρισμα πάνω της και δεν δικαίωσε. Η Parma από την πλευρά της έχει 5 βαθμούς σε 4 παιχνίδια αλλά από το σημερινό νομίζω πως δε μπορεί να καταφέρει κάτι. 

Πιστεύω πως σήμερα θα βγάλει εύκολα τον 
ΆΣΣΟ σε απόδοση 1.95 αυτή τη στιγμή στη BET 365.


RCD Espanyol
Club Atletico Osasuna

Εσπανιόλ - Οσασούνα 
(Espanyol - Osasuna)




Το παιχνίδι διεξάγεται στη Βαρκελώνη στο Cornella El Prat. Η Espanyol έχει εκμεταλλευτεί μέχρι στιγμής στο απόλυτο την έδρα της με 2 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Η Osasuna δεν έχει καταφέρει να κερδίσει ούτε βαθμό εκτός έδρας με 2 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια. Η γηπεδούχος ομάδα πιστεύω πως θα καταφέρει να βρει τρόπους και να ξεκλειδώσει την άμυνα της Οσασούνα που λογικά δε θα καταφέρει να αποκομίσει και πολλά από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Πιστεύω πως σήμερα το παιχνίδι είναι 
ΆΣΣΟΣ με απόδοση 2.25 αυτή τη στιγμή στη BET 365.



Iraklis FC
PAE Kavala

Ηρακλής - Καβάλα
( Iraklis-Kavala ) 




Το παιχνίδι διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη στο Καυτατζόγλειο Στάδιο. O Ηρακλής έχει πραγματοποιήσει πολύ δυνατό ξεκίνημε με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Έχει εκμεταλλευτεί τονπαράγοντα έδρα με δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Η Καβάλα από την άλλη δεν έχει καταφέρει ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα έχοντας μόνο 2 βαθμούς σε 3 παιχνίδια. Σ' ένα παιχνίδι εκτός έδρας έχει καταφέρει να αποσπάσει ισοπαλία. Από τη σημερινή αναμέτρηση νομίζω πως ο Ηρακλής θα αρχίσει να ξεδουσκώνει.

Θα πάω με το 
Διπλό με απόδοση 3.60 αυτή τη στιγμή  στη BET 365.

Αυτά τα λίγα και για σήμερα μαζί με τους άσσους ενδεχομένως της Θέλτα και του Άρη σε μικρότερες αποδόσεις. 

Καλό μας βόλι μάγκες... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλεις αναρτησεις