BannerFans.com Sports Videos Our site is at APN Greece Directory Create your own banner at mybannermaker.com! 'Create create your own banner at mybannermaker.com!

23 Ιουν 2011

Ανατροπές, πονταρισιές, κονομισιές(vid)!!!

Το παιχνίδι της Ξάνθης με τον ΠΑΟ, το τελικό σκορ αυτού ήταν 3-2! Φήμες λένε ότι ο κος Δημήτρης Γιαννακόπουλος πόνταρε στο συγκεκριμένο αποτέλεσμα 1,6 εκατομμύρια ευρώ στην αγορά της Μαλαισίας! Έτσι είναι αν πιστεύεις ένα αποτέλεσμα βάζεις κάτι παραπάνω. Η Αθλητική Κυριακή αναφέρει "Ματς για καρδιακούς", κρίμα που ήταν για μερικούς και όχι για όλους!!!

 Το παιχνίδι της Football League ανάμεσα σε Ηλιούπολη και Λεβαδιακό, το τελικό σκορ αυτού 2-4! Μία ανατροπή μετά το 2-0 που προηγήθηκε η ομάδα της Ηλιούπολης. Πολλά μοιραία λάθη σε περίεργες φάσεις του αγώνα, αλλά να μην είμαστε καχύποπτοι δεν τους "ήθελε" η μπάλα στο δεύτερο ημίχρονο ειδικά τον κο. Νικολόπουλο! Κρίμα...


Πάμε και σε κάτι παλιότερο λοιπόν. Το παιχνίδι μεταξύ του ΠΑΣ Γιάννενα με την Καστοριά, με τελικό σκορ 1-2! Η πρώτη νίκη της Καστοριάς στο πρωτάθλημα με τα πρώτα της γκολ! Δε θέλω να γράψω κάτι απλά δείτε τον τερματοφύλακα Σιντιμπέ να κάνει "περίεργα" πράγματα και ακούστε τις δηλώσεις του προπονητή Γιώργου Χατζάρα! Σε ποια άλλη ομάδα ήταν τα παιδιά? Είχε ακουστεί κάτι???

Λέτε να είναι αυτό το ντέρμπι που ακούγεται ότι είναι σικέ? Πρέπει να κάνουμε ακόμη πολλά βήματα σ' αυτόν τον τομέα αν θέλουμε να είμαστε σοβαροί! Το παιχνίδι του πρώτου γύρου ανάμεσα σε ΠΑΟ και ΟΣΦΠ, με τελικό σκορ 2-1! Ανατροπή του αγώνα από τους γηπεδούχους στο δεύτερο ημίχρονο και αποχωρήσεις από τον πολυμετοχικό! Και λένε ότι ο πρόεδρος της ομάδας και πρώην πρόεδρος διοργανώτριας αρχής... Ειδικά ο δεύτερος δε μπορώ να φανταστώ ποιος μπορεί να είναι...!!!

Θέλετε να συνεχίσουμε? Κάτι λένε για το ΑΕΚ - Ολυμπιακός Βόλου 0-4 φέτος μπα δε νομίζω...!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλεις αναρτησεις