BannerFans.com Sports Videos Our site is at APN Greece Directory Create your own banner at mybannermaker.com! 'Create create your own banner at mybannermaker.com!

19 Φεβ 2012

Δεν κόβω εγώ τις τρέλες μου...!!!

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους,

Μετά από μία πολύ καλή Παρασκευή και ένα μέτριο Σάββατο, πάμε να ασχοληθούμε και με το σημερινό κουπόνι.
Ξεκινάμε λοιπόν με τις αναλύσεις των αγώνων που επιλέχθηκαν για να μπουν στα σημερινά μας δελτία.

Hannover vs Stuttgart
Το Αννόβερο είχε μεσοβδόμαδο αγώνα για το Europa League. Αγώνα με την Club Brugge όπου έκανε μεγάλη ανατροπή και πήρε τη νίκη τελικά στο παιχνίδι. Αρκέτες δυνάμεις από τους παίκτες της ομάδας "ξοδεύτηκαν¨και μέσα στην εβδομάδα που μας έρχεται έχουν τον επαναληπτικό με τους Βέλγους. Ομάδα, για μένα αλλοπρόσαλη η Στουτγάρδη μπορεί το καλύτερο, μπορεί και το χειρότερο. Σήμερα όμως πιστεύω ότι έχει μεγάλες πιθανότητες να φύγει με το διπλό από το Αννόβερο καθώς το μυαλό των γηπεδούχων είναι στις Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Απόδοση κοντά στο 3.00 δε θα το αφήσουμε...


Las Palmas vs Gimnastic Tarragona
Οι γηπεδούχοι πήραν όσα ματς έπρεπε να πάρουν για να φτάσουν στη μέση της βαθμολογίας. Πλέον μπορούν να κάνουν διαχείρηση και επιλογή αγώνων, όπως κάθε χρόνο γίνεται σ' αυτή την κατηγορία. Στον αντίποδα η Nastic έχει μεγάλη ανάγκη τους βαθμούς καθώς βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη. Μπορεί να αρχίσουν από σήμερα τις ανταλλαγές βαθμών στη Segunda... Πάμε με το διπλό σε απόδοση κοντά στο 6.00, για όσους δεν κυνηγούν τόσο μεγάλες εκπλήξεις ας καλύψουν και την ισοπαλία.

Novara vs Atalanta
Πήγαν οι τρελοί και απαράδεκτοι της Νοβάρα και πήραν διπλό στο Μιλάνο. Βρε μην μας ψήνεται τώρα αφού για φούντο είστε... Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν και πήραν τη νίκη μεσοβδόμαδα επί της Genoa. Πιστεύω ότι το παιχνίδι δε μπορεί να κάτσει στον άσσο για κανένα λόγο. Πάω με την ισοπαλία και σαν δεύτερο σημείο το διπλό. Ισοπαλία στο 3.2 και 2.9 το διπλό μάγκες.

Για συμπληρώσουμε το σύστηματάκι μας επιλέγω τις εκπλήξεις στο
Ajax vs Nijmegen σε απόδοση πάνω από 10 το διπλό
PSG vs Montpellier σε απόδοση πάνω από 5.3 το διπλό

Σύστημα 3-4-5 και σε καλή μεριά...!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλεις αναρτησεις