BannerFans.com Sports Videos Our site is at APN Greece Directory Create your own banner at mybannermaker.com! 'Create create your own banner at mybannermaker.com!

19 Αυγ 2009

Μπας και ρεφάρουμε...

Χαίρετε,

Κουβά πήγαμε την δευτέρα με τους αγώνες να είναι όπως τους θέλαμε στο ημίχρονο και να μας τα χαλάν στην επανάληψη! Έτσι είναι αυτά ,η ζωή συνεχίζεται κι εμείς κοιτάμε να ρεφάρουμε. Ξεκινάμε λοιπόν να δούμε τα σημεία που επέλεξα.

Πρώτο ματς είναι από το Champions League και το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο Τεν Κάτε δεν ήθελε την Ατλέτικο για αντίπαλο που σημαίνει ότι την φοβάται. Αυτό συνεπάγετε κλειστό παιχνίδι. Πόσο θα αντέξει όμως;;;; Εδώ είμαι με το διπλό… σόρρυ κιόλας, αλλά το 2,50 είναι πολύ καλή απόδοση για μια ομάδα ανώτερη κατά την γνώμη μου και με τους Φορλάν και Αγκουέρο να είναι σε καλή κατάσταση, πιστέυω ότι θα βρούν τον δρόμο για τα δύχτια! Εκτός για το “τριφύλλι” Καντέ και Σαριέγκι. Ενώ για τους “ροχιμπλάνκος” Περνία και Περέα.

Σημείο : 2
Απόδοση (ΟΠΑΠ) : 2,5

Επόμενο παιχνίδι είναι από την Premier League και δεν είναι άλλο από το παιχνίδι της Χαλ με την τεράστια Τότεναμ. Η Χαλ αν και προηγήθηκε στο Στάμφορντ Μπριτζ δεν μπόρεσε να πάρει ούτε τον ένα βαθμό της ισοπαλίας ! Ένα εκπληκτικό γκολ του Ντρογκμπά χάρισε στην Τσέλσι τους 3 βαθμούς της νίκης. Απογοητευμένος ο Μπράουν με το αποτέλεσμα, ευχαριστημένος με τους παίκτες του. Η Χαλ παίζει καλύτερο ποδόσφαιρο από πέρσι αλλά δεν θα αντέξει στο γρήγορο παιχνίδι της Τότεναμ. Εκτός για την Χαλ ο χαφ Ασμπι και ο μέσος Μπούλαρντ, αμφίβολος ο κεντρικός χαφ Μάρνι. Απίστευτο παιχνίδι απεναντι στη Λίβερπουλ εκανε η Τότεναμ. Δίκαια κέρδισε με 2-1 και μπόρουσε και με μεγαλύτερο σκορ. Εκτος για την Τότεναμ οι Κινγκ , Γούντγκεϊτ και Ντόουσον.

Σημείο : 2
Απόδοση (ΟΠΑΠ) : 1,8

Τελευταίο ματς επιλέγω το Γκινγκάμπ – Αμβούργο για το Europa League. Εδώ δεν θα πω πολλά…. Ανώτερη ομάδα το Αμβούργο θα καθαρίσει την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι. Εκτός για την Γκινγκάμπ η κολόνα στην άμυνα και αρχηγός Μπασιλά και αμφίβολος ο μπακ Ντελγκάδο. Για τους γερμανούς τώρα θα απουσιάσουν οι αμυντικοί Ράινχαρτν, Στέπανεκ, και Αλεξ Σίλβα.

Σημείο : 2
Απόδοση (ΟΠΑΠ) : 1,6

Σύνολο αποδόσεων : 7,2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλεις αναρτησεις