BannerFans.com Sports Videos Our site is at APN Greece Directory Create your own banner at mybannermaker.com! 'Create create your own banner at mybannermaker.com!

19 Αυγ 2009

Τριάδα Από Άλλο Πλανήτη !!!



Τις καλημέρες μου ,

Δεν πήγαμε και άσχημα χθές 2/6 στις βόμβες μας και λίγο πάνω από τα λεφτά μας είμαστε. Θετικό πρόσημο δηλαδη. Πάμε στα σημερινά παιχνίδια του νταλκά μας.

Θα ξεκινήσουμε με έναν καλό άσσο στην Premier League της Μπέρμιγχαμ με την Πόρτσμουθ.
Πολλά και σημαντικά προβλήματα ταλανίζουν τους φιλοξενούμενους και δύσκολα θα αποφύγουν την ήττα. Καλό πρόσωπο στο προηγούμενο ματς για την Μπερμιγχαμ. Ασσος του 1,85 εώς 2,12.

Στη συνέχεια πάμε στα play-off του champions league. Όπως θα έχετε καταλάβει αυτές τις λίγες μέρες "ζωής" στο blog μας δεν υπάρχει περίπτωση να προτείνω ματς με μικρή απόδοση. Θα πάω γερά και με τρέλα με το διπλό των Ουγγρων στους Βούλγαρους. Ματς λοιπόν Λέφσκι - Ντέμπρετσεν και δε μπορώ να καταλάβω γιατί έχουμε τέτοιο φαβορί τους γηπεδούχους. Σχεδόν ισάξιες ομάδες και ικανοι για την έκπληξη οι φιλοξενούμενοι. Διπλό του 4,00 εώς 6,4 με λίγη κάλυψη στο Χ.

Τελευταίο ματς για σήμερα η Λυών με την Άντερλεχτ. Ακόμη και εδώ αυτή η απόδοση δε δικαιολογεί τη φετινή Λυών αλλά την Λυών πριν από μερικά χρόνια. Νομίζω πως οι Βέλγοι είναι ικανοί για τη ζημιά. Άρα Λυών - Άντερλεχτ διπλό φίλοι μου με απόδοση 6 εώς 7,6 με κάλυψη (Χ2Δ).

Αυτά τα ολίγα και με μικρή μίζα για ακόμη μία φορά. Είμαστε ακόμη στο ζέσταμα μη ξεχνάτε. Δύσκολα τα ματσάκια μπορούμε να ποντάρουμε Μπέρμιγχαμ μαζί με το Χ2Δ της Άντερλεχτ και Χ2 ανοικτή διπλή την Ντέμπρετσεν με απόδοση που ξεκινάει από 14,2 στον ΟΠΑΠ.Και για τους πιο τρελούς που ακολουθούν καρφί τα διπλά.

Καλή μας επιτυχία.............................


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλεις αναρτησεις