BannerFans.com Sports Videos Our site is at APN Greece Directory Create your own banner at mybannermaker.com! 'Create create your own banner at mybannermaker.com!

22 Αυγ 2009

Τριάδα Φωτιά...

Πιστεύω να με ακολουθήσατε στις σκέψεις που είχα για Τετάρτη & Πέμπτη. Άνετα βγήκε η τριάδα και πληρωθήκαμε καλά! Πάμε τώρα στο καινούριο κουπόνι το οποίο δεν μου άρεσε και πολύ θα έλεγα. Παρ’ όλα αυτά θα κοιτάξουμε να επιλέξουμε μια τριάδα με καλό ποσοστό επιτυχίας!

Ξεκινάμε με την Σουηδία και το ματς της ΑΪΚ με την Κάλμαρ. Σταθερή στην απόδοσή της η ΑΪΚ με καλή έδρα αν και δυσκολεύετε στο σκοράρισμα στα εντός. Από την άλλη η Κάλμαρ με μέτρια απόδοση στα τελευταία παιχνίδια και προβλήματα στην ανάπτυξη φαίνετε «λίγη». Απουσίες για την ΑΪΚ ο μέσος Ορτίς και ο μέσος Ντζόρτζιτς ενώ για την Κάλμαρ επιστρέφουν ο μπακ Νούρι και ο μέσος Ράσμους Ελμ.

Σημείο : 1

Προϊστορία : 1-2-1

Απόδοση (ΟΠΑΠ) : 2,1

Πάμε τώρα προς Γάλλια μεριά για τα επόμενα δύο ματς. Το ένα είναι το Οσέρ – Λυών. Άσχημο ξεκίνημα για την Οσέρ με 2 ήττες και πολλά προβλήματα. Δεν δημιουργεί ευκαιρίες και γενικά έχει παθητικό ρόλο στα ματς. Η Λυών τώρα δείχνει να βρίσκει αυτοπεποίθηση μετά το 5-1 επί της Άντερλεχτ για το Champions League. Γκομίς και Λισάντρο δείχνουν να προσαρμόζονται γρήγορα. Απουσίες στην Οσέρ ο πρώτος σκόρερ της Γέλεν και οι επιθετικοί Ολίεκ, Κερσιά και Λικατά. Στη Λυών εκτός ο μπακ Κλερ και ο εξτρέμ Γκοβού.

Σημείο : 2

Προϊστορία : 2-2-7

Απόδοση (ΟΠΑΠ) : 1,85

Το άλλο παιχνίδι είναι το Ρεν – Μαρσέϊγ. Άδικο το 1-1 για τη Ρεν στην έδρα της Νις. Δεν της δόθηκε καθαρό πέναλτι μετά το 1-1 έτσι ώστε να πάρει το προβάδισμα και τους τρις βαθμούς. Η Μαρσέϊγ παρόλο την κακή της απόδοση κατάφερε να πάρει το τρίποντο κόντρα στη Λιλ. Πέτυχε ένα γρήγορο γκόλ και μετά ξέχασε να παίξει μπάλα. Με την επιστροφή του Κονέ πιστεύω θα βρει ξανά το καλό της πρόσωπο. Εκτός για Ρεν σχεδόν το μισό κέντρο με το Ιναμότο λόγο καρτών και τους Σερού και Μαρβό τραυματίες. Για τη Μαρσέιγ μόνο ο Λούτσο Γκονζάλες.

Σημείο : 2

Προϊστορία : 6-2-3

Απόδοση (ΟΠΑΠ) : 2,3

Σύνολο Αποδόσεων : 8,9

Καλή μας επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλεις αναρτησεις