BannerFans.com Sports Videos Our site is at APN Greece Directory Create your own banner at mybannermaker.com! 'Create create your own banner at mybannermaker.com!

5 Σεπ 2009

Τοπίο δροσιάς...


Τις καλημέρες μου στους απανταχού στοιχηματάκιδες…

Όπως βλέπετε το blog γίνετε ολοένα και ομορφότερο, πιστεύω ότι επιλέξαμε καλή περίοδο για να βελτιώσουμε την εικόνα μας, και σ’ αυτό βοηθά και το κουπόνι που για μένα είναι φτωχό… Αν δεν έχεις την φυλλάδα με αγώνες που θα χορταίνει το μάτι σου για μένα δεν είναι κουπόνι, είναι απλά ένα βαρετό Σαβ/κο! Να μη σας κουράζω άλλο πάμε να δούμε αν κάνουμε τίποτα για σήμερα με την κλασσική μας τριάδα!

1. Καρλάιλ – Τρανμίρ : Μέτρια πορεία αλλά με πολύ καλή εμφάνιση στο προηγούμενο ματς και την Τρίτη για το Τρόφι η Καρλάιλ. Προβληματίζει με τις εμφανίσεις της η Τρανμίρ μετά και την βαριά ήττα με 4-0 από την Τσάρλτον.

Σημείο : 1

Απόδοση (ΟΠΑΠ) : 1,9

2. Τσέλτεναμ – Ντάγκεναμ : Εδώ θα πω μόνο ότι αν παίξει όπως ξέρει η Νταγκεναμ, το έχει άνετα το ματς. Οι απουσίες της Τσέλτεναμ πιστεύω θα βοηθήσουν στο να κάνει η Ντάγκενα τη ζημιά.

Σημείο : 2

Απόδοση (ΟΠΑΠ) : 2,65

3. Κερεταρο – Μοντερέι : Θα μου πείτε τώρα «πιο Μεξικό» και έχετε δίκαιο…. ΑΛΛΑ κάτι ξέρουμε εγώ κι ο bomber από Μεξικό με τόση αϋπνία που έχει πέσει. Για το ματς τώρα… πολλά προβλήματα στην ανάπτυξη της και νέος προπονητής για την Κερεταρο, που όσο και να στρώσει την ομάδα δεν βλέπω κάτι θετικό ,όχι από το πρώτο ματς του. Αντίθετα η Μοντερέι παίζει καλό ποδόσφαιρο και θα τα δώσει όλα για να πάρει τους τρις βαθμούς και να πιάσει κορυφή. Το έργο της θα είναι λίγο πιο δύσκολο όμως λόγο απουσιών 3 βασικών παικτών οι οποίοι έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες.

Σημειο : 2

Απόδοση (ΟΠΑΠ) : 2,15

Σύνολο αποδόσεων : 10,82

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλεις αναρτησεις