BannerFans.com Sports Videos Our site is at APN Greece Directory Create your own banner at mybannermaker.com! 'Create create your own banner at mybannermaker.com!

5 Σεπ 2009

Ότι Να Ναι Πρόγραμμα!!!

Καλό μεσημέρι παικταράδες μου,

Χθες δεν καταφέραμε να διατηρήσουμε το σερί μας αλλά αυτό δε σημαίνει πως είμαστε και χαμένοι καθώς το 3μερο συνεχόμενο ταμείο δε μας χάλασε καθόλου. Το τοπίο αλλάζει καθημερινά οόπως αναφέρει και ο Max στο άρθρο του και αυτό συμβαίνει με αρωγούς εσάς. Σύντομα το blog μας έγινε γνωστό και site εμπιστοσύνης με τα προγνωστικά που δίνει για όλους εσάς που το επιλέγετε στην καθημερινή σας ενημέρωση.

Στο σημερινό κουπόνι περιττό να σας πω ότι δε με "γέμισε" καθόλου αλλά πρέπει να διαβάσουμε τις ειδήσεις που κυκλοφορούν και να προτέινουμε αυτά που ξεχωρίζουν.
Ξεκινάμε από το Aldershot - Hereford : προτείνουμε τον άσσο σ αυτό το παιχνίδι καθώς οι φιλοξενούμενοι κατά τη γνώμη μας δεν υπάρχουν σαν ομάδα και πολύ δύσκολα θα καταφέρουν να κρατήσσουν έστω και την ισοπαλία. Οι αποδοσεις του άσσου είναι στο 2.00 αυτή τη στιγμή στην Betfair.
Μετά πάμε στο  Brighton - Wycombe : Όπου για να μαι ειλικρινής δεν βρίσκω λόγο να μην κοντράρω τον άσσο, καθώς πιστεύω ότι η Γουίκομ είναι ομάδα που μπορεί να κάνει τη ζημιά και να μας δώσει το 4.10 αυτή τη στιγμή στην BetFair.
Συνεχίζουμε με τον αγώνα Αζερμπαϊτζάν - Φιλανδία : Είτε το πιστεύουμε είτε όχι το παιχνίδι θα το αντιμετωπίσουν οι γηπεδούχοι με σθένος και πίστη για την νίκη, όσον αφορά τους φιλοξενούμενους δε θα ασχοληθούν καθότι αδιάφοροι. Οδηγούμαστε στο συμπέρασμα του άσσου με απόδοση 5.00 αυτή τη στιγμή στην Betfair.


Αυτά προς το παρόν σύντομα θα ενημερωθεί το άρθρο με τους υπόλοιπους αγώνες εώς και το βράδυ του Σαββάτου. Καλό μας βόλι παικταράδες μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλεις αναρτησεις