BannerFans.com Sports Videos Our site is at APN Greece Directory Create your own banner at mybannermaker.com! 'Create create your own banner at mybannermaker.com!

6 Σεπ 2009

Αφρικανέ , αφρικανέ θελεις να κάνουμε κονέ ???

Καλό μας μεσημέρι,

Μία από τις χειρότερες μέρες για τα παιχνίδια του στοιχήματος η χθεσινή και αν ρίξετε μια ματιά στα αποτελέσματα θα καταλάβετε τι ακριβώς εννοώ. Εκτός ότι το πρόγραμμα είναι να το κλαίνε οι ρέγγες που λέει και η διαφήμιση και τα αποτελέσματα στράβωναν το ένα μετά το άλλο. Ελπίζω στο σημερινό αν και με λιγότερες επιλογές να τα πάμε καλύτερα αλλά επαναλαμβάνω ότι το πρόγραμμα δεν είναι καθόλου καλό και αν μπορούσατε θα ήταν καλό να μην ασχοληθείτε και πολύ πολύ.


Πάμε λοιπόν στα σημερινά μας. Θα ξεκινήσουμε από την Ιταλία και τη Serie B.

Albinolefe - Ancona : Λοιπόν εδώ τα παλικάρια έχουν χρωστούμενα από πέρσι και δύσκολα δε θα βγει ο άσσος. Πέρσι λίγα παιχνίδια πριν το τέλος της χρονιάς το Αλμπινολέφε "έδωσε" το ματσάκι και έσωσε την Ανκόνα. Φέτος ξεχρεώνουν και είμαστε πάτσοι. Άσσος λοιπόν με απόδοση 1.84 στην Betfair αυτή τη στιγμή.


Grosseto - Gallipoli : Η ομάδα που λέγεται Γκαλίπολι παιδιά είναι ένα τίποτα που δεν έχει κάνει προετοιμασία το καλοκαίρι και δύσκολα αντέχει έστω ένα ημίχρονο. Άρα θα πάμε και εδώ με τον άσσο που έχει απόδοση 1.60 στην Betfair αυτή τη στιγμή.


Benin - Mali : Τι ματσαρά ξεκίνησα να προτείνω όμως ε? Μιλάμε για τοπικό ντερμπάκι πάντως να ξέρετε που το Μπενίν όμως δεν εχει νικήσει ποτέ. Άρα θα πάμε με το διπλό και ελπίζουμε να πάρουμε απόδοση 2.50 αυτή τη στιγμή στη Betfair.


Mozambique - Kenya : Το παιχνίδι αυτό παιδιά λείπει από το κουπόνι του ΟΠΑΠ. Και από ειδήσεις όμως έχει πολλές. Η Κένυα με το ζόρι έστειλε την ομάδα να παίξει. Ούτε το βοηθό προπονητή έστειλε να φανταστείτε. Άρα τι μας μένει? να κατέβει η Μοζαμβίκη και να πάρει τον άσσο να τελειώνουμε με τους Κενυάτες. Άσσος δηλαδή με απόδοση 2.04 αυτή τη στιγμή στη Betfair.


Αυτά λοιπόν τα λίγα για σήμερα παικταράδες μου. Δύσκολα θα τα κάνω συστηματάκι 2-3-4, θα προτιμήσω τα μονά αποδεκτά καθότι δε με γεμίζει το πρόγραμμα. Καλό βόλι μάγκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλεις αναρτησεις