BannerFans.com Sports Videos Our site is at APN Greece Directory Create your own banner at mybannermaker.com! 'Create create your own banner at mybannermaker.com!

13 Σεπ 2009

Απίστευτο Και Όμως Αληθινό Σενάριο!!!

Καλημέρα παικταράδες μου,

Χάθηκαν τα πάντα χθες πολύ δύσκολη και απρόβλεπτη μέρα, τουλάχιστον για μένα. Θα κάνω έναν πρόχειρο απολογισμό αυτών που ποντάραμε για να καταλάβετε.
Βιτσέντζα - Άσκολι: 2-2 με γκολ στο 88 με πέναλτυ!!!
Γκαλίπολι - Σασσουόλο: 1-1 δεν το σχολιάζω καν αλλά εξακολουθώ να παίζω κόντρα μία άσχετη και πολύ τυχερή ομάδα!!!
Μάντοβα - Ρετζίνα: 2-2 με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζονται στο 90΄!!!
τα βασικά σημεία που επέλεξα για το Σάββατο ήταν αυτά. Ελπίζω να σπάσω την γκίνια που έχω τις τελευταίες μέρες γιατί οπως καταλαβαίνετε δεν είναι λάθος ο τρόπος παιχνιδιού αλλά δε μας θέλει.


Πάμε στα σημερινά παιχνίδια που θα μας απασχολήσουν.

Siena - Roma: Αλλαγή προπονητή είχαμε στην ομάδα της πρωτεύουσας και ανανέωση του συμβολαίου του Τότι. Μ αυτές τις προσπάθειες αλλά και με τις άψογες σχέσεις που διατηρούν οι δύο σύλλογοι πιστεύουμε ότι θα χουμε αλλαγή κλίματος προς το καλύτερο και "επαγγελματική" νίκη της Ρόμα. Διπλό με αποδόσεις πάνω από 2.00 είναι αποδεκτές.

Deportivo La Coruna - Malaga: Μετά από πολύ καλή εμφάνιση εκτός έδρας με την Ρεάλ η Ντέπορ θα κυνηγήσει τη νίκη στο σπίτι της με αντίπαλο που έχει "πελάτη" εδώ και κάποια χρόνια. Η Μάλαγα από την πλευρά της κατάφερε να νικήσει με το ευρύ 3-0 την Ατλέτικο Μαδρίτης αλλά δε νομίζω ότι θα τα καταφέρει στο σημερινό παιχνίδι. Αποδόσεις κοντά στο 2.00 είναι αποδεκτές για τον άσσο.

Koln - Schalke: Τους τα έψαλε ένα χεράκι τους παίκτες για την αδιαφορία στο τελευταίο παιχνίδι ο Φέλιξ. Νομίζουμε πως δε θα αντικρύσουμε ξανά τέτοια εικόνα και θα επανορθώσουν τα παιδιά με το ματς με τν Κολωνία που δεν είναι και τόσο εύκολο. Διπλό με απόδοση γύρω στο 2.20 είναι αποδεκτό.

Valladolid - Valencia: Οι νυκτερίδες κατάφεραν με αρκετές προσπάθειες να κρατήσουν τους παίκτες που ήθελαν στο ρόστερ τους και στα μέχρι τώρα παιχνίδια δείχνουν σοβαρή ομάδα. Θα κυνηγήσουν το διπλό στην έδρα της Βαγιαδολίδ και είναι ικανοί να το πάρουν. Διπλό με αποδοση κοντα στο 2.20 είναι αποδεκτή.

AEK - Iraklis: Ωραία μπάλα αποδίδει ο Ηρακλής κατά διαστήματα και δε φοβάται να κλειστεί στην άμυνα. Το ίδιο και η ΑΕΚ σαν κλασική ομάδα Μπάγεβιτς. Θα πάμε με το όβερ που το έχουμε σε αποδόσεις πάνω από 2.00.

Για όσους ασχολούνται με τα εγχώρια πρωταθλήματα θα αναφέρουμε μερικά σημεία από τη Γ' Κατηγορία. Σύντομα θα υπάρχει και ξεχωριστή στήλη για Β' και Γ' εθνική.
Από το Βόρειο Όμιλο θα πάμε με το διπλό του ΠΑΟΝΕ μέσα στο Θερμαϊκό Θέρμης που τελευταία στιγμή κατέβηκε στο πρωτάθλημα!!!

Καλή επιτυχία σ' όλους μας και εύχομαι να σπάσει η γκίνια μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλεις αναρτησεις