BannerFans.com Sports Videos Our site is at APN Greece Directory Create your own banner at mybannermaker.com! 'Create create your own banner at mybannermaker.com!

13 Σεπ 2009

Επιστροφή στ'... αλώνια!

Πρεμιέρα σήμερα στα "αλώνια" της Ελλάδας, με αγώνες τόσο για τη Β' Εθνική, όσο και για τους δύο ομίλους της Γ' Εθνικής κατηγορίας, αναμετρήσεις δηλαδή με τις οποίες θα ασχολούμαστε ως επί το πλείστον. Δύο ώρες απομένουν για την έναρξη των αγώνων στις δύο κατηγορίες, όμως πριν διαβάσετε τη συνέχεια του άρθρου θα σας πρότεινα να ρίξετε μια ματιά εδώ για να καταλάβετε τι "παίζει" από τα πλέον έγκυρα... χείλη. Πάμε όμως και στις δικές μας... αναλύσεις για σήμερα.

Ξεκίνημα από τη Νίκαια και την αναμέτρηση Ιωνικός-Εθνικός, με τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν για το παγκόσμιο ρεκόρ... καθώς πούλησαν μόλις 17 εισιτήρια διαρκείας τη
φετινή σεζόν! Ούτε τα ξαδέρφια των παικτών δηλαδή δεν αγόρασαν... Τέλος πάντων. Ο Ιωνικός φέτος είναι πιο αδύναμος από ποτέ, το ρόστερ του έχει τεράστιες αδυναμίες, τις οποίες ένας σοβαρός Εθνικός μπορεί να τις εκμεταλλευτεί και να περάσει με το διπλό (με απόδοση στο 2,80), ξεκινώντας νικηφόρα τη σεζόν.

Συνέχεια με την αναμέτρηση Καλαμάτα-Ηλυσιακός, με δύο ομάδες που θα παλέψουν μέχρι τέλους για την αποφυγή του υποβιβασμού στη Γ' Εθνική, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο δύνανται να τα καταφέρουν αμφότεροι. Οι γηπεδούχοι ουσιαστικά "έφτιαξαν" ομάδα πριν καναδυο εβδομάδες, τη στιγμή που ο Ηλυσιακός βασίζεται σε ορισμένους δανεικούς. Πιστεύω ότι το Χ εδώ δεν πρόκειται να "χαλάσει" κανέναν από τους δύο (με απόδοση κοντά στο 3)...

Τέλος θα μεταφερθούμε στη Γ' Εθνική και πιο συγκεκριμένα στην Κοζάνη. Οι γηπεδούχοι υποδέχονται τα Τρίκαλα, σε μια αναμέτρηση που "επαναλήφθηκε" για το θεσμό του κυπέλλου, με τους Θεσσαλούς να επικρατούν με 0-1 και να παίρνουν την πρόκριση. Το ίδιο νομίζω μπορούν να κάνουν και σήμερα. Διπλό λοιπόν για τα Τρίκαλα (απόδοση 2,10)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλεις αναρτησεις