BannerFans.com Sports Videos Our site is at APN Greece Directory Create your own banner at mybannermaker.com! 'Create create your own banner at mybannermaker.com!

12 Σεπ 2009

"Τα Σιγουρα"

Καλησπερα παικταράδες μου, ηρθε η ωρα να ντεμπουταρουμε στο Blog μας και ας ξεκινησουμε με τις προτασεις μας.....δεν θα προτεινω κατι το εξωπραγματικο...αλλα αντιθετως θα παω με τα "σιγουρα" και θα με βρειτε σύμφωνο σε μια δυνατή τριαδούλα για ολο το Σαβ/κο!



  • Το παιχνιδι αναμεσα στην Στοουκ και την Τσελσι θα ειναι ενα χαλαρο ματσακι για την ομαδα του Αντσελοτι ο οποιος θελει να εδραιωσει το ονομα του και στην ομαδα της Τσελσι και κατι τετοια παιχνιδακια δεν πρεπει να του το χαλασουνε!οποτε θα παμε με το διπλο!
  • Εν συνεχεια θα επιλεξω ενα ολλανδικο παιχνιδι το Ντε Χααγκ-Αλκμααρ,στο οποιο θα παμε φουλ στο σημειο "2" διοτι δεν χωραει καμια αμφισβητηση η ομαδαρα της Αλκμααρ μιας και αυτο αποδεικνυεται και φετος καθως ειναι πρωτοπορος στην βαθμολογια του πρωταθληματος!Αντιθετως,η Ντε Χααγκ δεν θα προβληματισει καθολου την "πρωταθλητρια" μιας και παρουσιαζει εντονες αδυναμιες στην εδρα της και αυτο φενεται καθως δεν εχει παρει ουτε βαθμο μεσα στο σπιτι της!
  • Τελος, διαλεξα ενα παιχνιδι απο την ελληνικη Σουπερ Λιγκα...η Ακριτικη ομαδα του Πανθρακικου υποδεχετε τον Παναθηναικο και δεν εχει και τις καλυτερες αναμνησεις...περυσι αναμετρηθηκαν 3 φορες και η ομαδα της Αθηνας βρεθηκε νικητρια ισαριθμες φορες!Ανεβασμενο ηθικο για τον Παναθηναικο καθως εχει το 2 στα 2 και εχει τις δυνατοτητες για 3 συνεχομενη νικη στο εφετινο πρωταθλημα!επισης,χρειαζεται τους 3 βαθμους διοτι επετε πολυ δυσκολη συνεχεια....στην αντιπερα οχθη ο Πανθρακικος σε 3 αγωνιστηκες εφετος εχει και 3 διαφορετικους προπονητες....κατι το οποιο φανερωνει τρομερη ασταθεια,ασυνδετη ομαδα και αυτο παρουσιαζετε και μεσα στο γηπεδο!Δεν νομιζω πως μπορει να κοντραρει τον ΠΑΟ και δεν ειναι αλλωστε να ασχολειτε με τετοια παιχνιδια για το φετινο πρωταθλημα!Θα χτυπησει αλλα ματς φετος καθως θα παλεψει για την σωτηρια του!
    1. Στοουκ-Τσελσι 2
    2. Ντεν Χααγκ-Αλκμααρ 2
    3. Πανθρακικος-Παναθηναικος 2
Οπου βρειτε...χτυπήστε τα....

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ......AMAURIIIIIIIIIiiiiiiiiiiiiiiiiiii...............


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλεις αναρτησεις