BannerFans.com Sports Videos Our site is at APN Greece Directory Create your own banner at mybannermaker.com! 'Create create your own banner at mybannermaker.com!

12 Σεπ 2009

Mama Mia!!!

Καλή μας μέρα τζογαδόροι μου,

Μετά τα καλωσορίσματα ώρα να περάσουμε στο ψητό για να καθαρίσουμε και κανένα φράγκο σήμερα γιατί έχουμε καιρό να δούμε καλό κουπόνι με επιλογές σημείων. Σιγά σιγά θα παρατηρήσετε ότι ο καθένας από τους "ντεμέκ συντάκτες" θα γράφει για συγκεκριμένα πρωταθλήματα. Θα υπάρχει δηλαδή μία εξειδίκευση καθώς ο όγκος θα είναι μεγάλος και δύσκολα θα μπορούμε να αναλύσουμε πολλά παιχνίδια από πολλές κατηγορίες.

Πάμε στις σημερινές προτάσεις που θα είναι με ένα διαφορετικό τρόπο από τις προηγούμενες φορές καθώς μας ευννοεί επιτέλους το πρόγραμμα.

Θα ξεκινήσουμε με ανάλυση του πρωταθλήματος της Β΄ Ιταλίας.
Vicenza - Ascoli: Καλή ομάδα η Βιτσέντζα και δυνατή εντός έδρας. Φέτος λογικά θα καταφέρει να φτάσει στα πλει-οφ στο τέλος της χρονιάς. Πάει για την πρώτη της νίκη φέτος μετά από συνεχόμενες ισοπαλίες. Στον αντίποδα η Άσκολι μετά από δύο νίκες, που όμως δεν έπεισε κανέναν, καθώς έχει πολλά αμυντικά κενά θα προσπαθήσει για το καλύτερο που μάλλον είναι η ισοπαλία. Δεν νομίζω ότι θα τα καταφέρει και πάω με τον άσσο με ποσοστό 2,24 στο ανταλλακτήριο της Betfair.
Gallipoli - Sassuolo: Έχω ξαναγράψει πριν από μία βδομάδα ακριβώς για την ομάδα που λέγεται Γκαλίπολι. Δεν υπάρχει, καθώς προετοιμασία δεν έχουν κάνει και οι παίκτες αποκτήθηκαν κυριολεκτκά την τελευταια στιγμή. Μας στράβωσε την προηγούμενη βδομαδα με την ισοπαλία εκτός αυτή την εβδομάδα θα πάρουμε "αίμα μας πίσω". Γιατί η Σασσουόλο κάθε άλλο παρά ομάδα της σειράς είναι και έχει υψηλούς στόχους για φέτος. Διπλό με απόδοση 2,44 αυτή τη στιγμή στην Betfair.
Mantova - Reggina: Ομάδα που επί πολλά χρόνια μας πλήρωνε τις τελευταίες αγωνιστικές στη Serie A η Ρετζίνα. Οφείλουμε να την γυρίσουμε στη θέση που της αξίζει. Δύσκολο το παιχνίδι σήμερα όμως με καλές πιθανότητες για να πάρει το διπλό η Ρετζίνα και θα το στηρίξουμε με απόδοση 2,36 αυτή τη στιγμή στην Betfair.
Triestina - Salernitana: Εδώ πάμε για την έκπληξη και το μεγάλο μπαμ. Θα πάμε με το διπλό της ομάδας του Σαλέρνο που δείχνει ικανή να φύγει με τους 3 βαθμούς καθώς το παιχνίδι είναι δύσκολο. Διπλό που αυτή τη στιγμή πληρώνει 6.6 στην Betfair.

Πάμε γρήγορα γρήγορα στην Αγγλία.
Εδώ όλες οι αποδόσεις μας θα είναι μεγάλες και τα σημεία δύσκολα για επαλήθευση αλλά αυτός είναι ο τρόπος παιχνιδιού μας.
Watford - Barnsley: Η Γουοτφορντ πούλησε πολλούς και καλούς παίκτες της και δέχεται σχεδόν συνέχεια γκολ. Θα πάμε με το διπλό ρίσκου της Μπάρνσλεϊ που πληρώνει αυτή τη στιγμή 3,85 στην Βetfair.
Middlesbrough - Ipswich: Φτάνει ρε παιδιά δεν έχει άλλους να πουλήσετε θα μας τρελάνετε? Κρατήστε και κανέναν. Και η ομάδα του Ρόι Κιν πληρώνει στο θεό??? Διπλό μάγκες πάμε γερά με Ίπσουιτς και απόδοση 4,8 αυτή τη στιγμή στο ανταλλακτήριο.
Charlton - Southampton: Φτάνει τόσο μάγκες δεν παίζετε μόνοι σας στο πρωτάθλημα. Χθες στράβωσε και η Λιντς σήμερα η σειρά σας. Μη σας παραξενεύει η πρόταση ανεξαρτήτου βαθμολογικής θέσης η Σαουθάμπτον έχει καλή ομάδα και θα πάρει μπρος σιγα σιγά ελπίζουμε από σήμερα. Διπλό με απόδοση 5,5 στην Betfair αυτή τη στιγμή.

Απ όλα αυτά παίζουμε κατ αρχήν τις "βόμβες" σε μονά αποδεκτά και ένα σύστημα με Βιτζέντζα, Σασσουόλο, Ρετζίνα. Αυτά για τα σημερινά μεσημεριανά παιχνίδια μάγκες καλό βόλι να χουμε.

ΥΓ. Για τα βραδινά σκέφτομαι Μίλαν, Χέρκουλες, Τσακαρίτα, Σαραγόσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλεις αναρτησεις