BannerFans.com Sports Videos Our site is at APN Greece Directory Create your own banner at mybannermaker.com! 'Create create your own banner at mybannermaker.com!

19 Σεπ 2009

Έφτασεεεεεεεεεεεεεεεε...... Update 16.29

Πάμε γρήγορα γρήγορα στα σημερινά παιχνίδια μάγκες καθώς βρισκόμαστε υπό την πίεση του χρόνου. Λίγα και περιεκτικά παιχνίδια με καλές αλλά μέτριες αποδόσεις για τα παιχνίδια που ξεκινούν εώς τις 5. Το κείμενο θα αναβαθμιστεί για τα επόμενα παιχνίδια της ημέρας.

Πάμε γερά με τον άσσο του Πανιωνίου που βρίσκουμε σε αποδόσεις κοντά στο 1.90 στα ανταλλακτήρια. Τα περιθώρια για τους Νεοσμυρνιώτες στενεύουν και πρέπει να κατακτήσουν βαθμούς επιτέλους με αρχή τα παιχνίδια στην έδρα τους. Άσσος με απόδοση 1.90.

Από τη Β΄ Ιταλίας θα διαλέξουμε το ματς της Βιτσέντζα με την Γκαλίπολι που εξακολουθώ να κοντράρω καθώς δεν είναι ομάδα αλλά την ευννοεί πολύ ο παράγοντας τύχη. Άσσος με απόδοση κοντά στο 1.70.

Στις πιθανές εκπλήξεις θα επιλέξουμε το διπλό του Ατρόμητου μέσα στην Καβάλα. Καθώς ο Ατρόμητος παίζουν καλή μπάλα αλλά δεν τους ευννόησε και πολύ το πρόγραμμα τους. Δεν πιστεύω ότι θα καταφέρει η Καβάλα να κάνει κάτι παραπάνω από το να ηττηθεί γιατί είναι ομάδα για ματς εκτός έδρας και έχει και τον περίφημο "Μάκαρο" στο τιμόνι της. Απόδοση κοντά στο 3.35.

Στην Γερμανία η Κολωνία έδειξε ότι μπορεί να αποδώσει καλή μπάλα στο ματς με τη Σάλκε που τελικά ηττήθηκε. Από την άλλη η Στουτγκάρδη είχε ματς Τσάμπιονς Λίγκ μεσοβδόμαδα και εξακολουθεί να πείθει φέτος. Πάμε με το διπλό στην προκλητική απόδοση των 6.00 και άνω!!!

Από τη Β΄Ιταλίας θα πάω με το διπλό της Φροζινόνε που κάθε άλλο παρά κακή ομάδα είναι και μέχρι στιγμής είναι πρώτη στο βαθμολογικό πίνακα της Serie B. Αντιπαλός της η Έμπολι που δε νομίζω φέτος να διεκδικήσει την άνοδο. Πάμε με το διπλό από 3.60 και πάνω σαν απόδοση.

Αυτά και σύντομα η ενημέρωση για τα υπόλοιπα παιχνίδια.

Πάμε στην Αγγλία λοιπόν μάγκες.

Barnsley - Swansea: Θα πάμε με το διπλό σε απόδοση 2.70 και πάνω.
Walsall - Swindon: Θα πάμε με τον άσσο σε απόδοση 2.30 και πάνω.
Oldham - Carlisle: Θα πάμε με το διπλό σε απόδοση 2.85 και πάνω.
Northampton - Rochdale: Θα πάμε με τον άσσο σε απόδοση 2.35 και πάνω.
Torquay - Grimsby: Θα πάμε με το διπλό σε απόδοση 3.70 και πάνω.

Αυτό είναι το σύστηματάκι μας για την Αγγλία και καλό βόλι σε όλους μας μάγκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλεις αναρτησεις