BannerFans.com Sports Videos Our site is at APN Greece Directory Create your own banner at mybannermaker.com! 'Create create your own banner at mybannermaker.com!

20 Σεπ 2009

Κρύο κρύο....


Τσακάλια καλημέρες….

Σήμερα θα αλλάξω λίγο το σκηνικό μπας και αλλάξει και το γούρι. Σήμερα θα σας δώσω 4 σημεία αντί για την κλασσική τριάδα που συνήθιζα.

1. Γιάρο – Τούρκου : Από τα 10 τελευταία ματς μόνο στο τελευταίο έπαιξε μπάλα και έκανε την νίκη επί της Γιβάσκιλα η οποία είναι τελευταία παρακαλώ. Η Τούρκου ακολουθεί το Ελσίνκι και ισοβαθμούν στην πρώτη θέση. Παίζει καλό ποδόσφαιρο και είναι σταθερή στην απόδοση της.

Σημείο : 2

Απόδοση (ΟΠΑΠ) : 1,65




2. Ροβανιέμι – Ταμπερέ Γιουν. : Από ήττα σε ήττα είναι η Ροβανιέμι και την ψυχολογία υπό το μηδέν. Νεύρα μεταξύ παικτών και γενικά σύγχυση στην ομάδα. Η Ταμπερέ τώρα την μια παίζει καλή μπαλίτσα την άλλη δεν βλέπετε, αλλά πιστεύω πως το θέλει το ματς για να είναι πιο κοντά στο να πραγματοποιήσει του στόχου της που είναι η έξοδος στην Ευρώπη.

Σημείο : 2

Απόδοση (ΟΠΑΠ) : 2,1


3. Τολούκα – Άτλας : Η Τολούκα έχει το απόλυτο στην έδρα της σε 4 ματς. Αν και δεν αποδίδει καλά βρίσκει τον τρόπο να παίρνει τους τρις βαθμούς. Η Άτλας από την άλλη έχει μέτρια απόδοση στα περισσότερα παιχνίδια και με τον προπονητή της να βλέπει το ματς από την εξέδρα πιστεύω θα έχει την ίδια και χειρότερη απόδοση.

Σημείο : 1

Απόδοση (ΟΠΑΠ) : 1,55


4.Κερέταρο – Κλαμπ Αμέρικα : Η Κερέταρο σε 8 ματς έχει μόλις 2 προσέξτε…. ισοπαλίες. Η Αμέρικα τώρα δείχνει σε εξαιρετική φόρμα. Παίζει καλά δημιουργεί διαδρόμους προς τα αντίπαλα δίχτυα και σκοράρει εύκολα.

Σημείο : 2

Απόδοση (ΟΠΑΠ) : 1,75


Σύνολο Αποδόσεων : 9,39

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλεις αναρτησεις