BannerFans.com Sports Videos Our site is at APN Greece Directory Create your own banner at mybannermaker.com! 'Create create your own banner at mybannermaker.com!

31 Ιαν 2010

Δεν Πάει Άλλο.... Παρακάτω!!!!

Καλό σας μεσημέρι,

Σε καλό δρόμο είμαστε μετά τις χθεσινές μας προτάσεις! Ένα ματσάκι περιμένουμε και σήμερα για να κλείσουμε την ελληνική τριαδούλα μας. Στα σημερινά μας θα προτείνουμε και πάλι παιχνίδια από την Ελλάδα. Πάμε να ξεκινήσουμε σιγά σιγά :


Πανθρακικός - Εργοτέλης : Έχω παρακολουθήσει τα τελευταία παιχνίδια του Πανθρακικού που δε δείχνουν σε καμία περίπτωση μία τόσο κακή ομάδα για την τελευταία θέση του πρωταθλήματος. Δε σας το κρύβω ότι τόλμησα να ποντάρω και τον άσσο στα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια που τον άξιζε. Νομίζω πως σήμερα έφτασε ο καιρός να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα απέναντι σ έναν αντίπαλο ( χωρίς Βερμπακόφσκις ) που δεν είναι και καμία υπερομάδα. Πάω με τον άσσο σε καλή απόδοση και λίγη ισοπαλία για όσους φοβούνται.

Πανιώνιος - Ολυμπιακός : Κάπου εδώ νομίζω πως θα τερματίσει το χειρότερο σερί των τελευταίων χρόνων για τον Ολυμπιακό. Μας πίκρανε και μας στέρησε αρκετά χρήματα την προηγούμενη βδομάδα αλλά σήμερα δεν τον βλέπω να χάνει γιατί ξέρουν όλοι πως θα τους πάρει και θα τους σηκώσει ο θείος Σωκράτης. Οπότε δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από το διπλό.

Λεβαδειακός - Αστέρας Τρίπολης : Η ανάλυση του αγώνα είναι στο χθεσινό μου άρθρο μπορείτε ευκολα να τη διαβάσετε. Εκτός των άλλων είναι το παιχνίδι που περιμένουμε για να πληρωθούμε σήμερα και το προτείνουμε για να κλείσουμε άλλη μία τριάδα Κυριακής. Οπότε καταλαβαίνετε ότι θεωρώ το παιχνίδι στήριγμα μου μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα του Ηρακλή και του ΠΑΣ Γιάννενα.

Αυτά τα λίγα και για σήμερα πάμε ελπίζουμε για ταμειάκι και κοιτάμε μπροστά γιατί τα καλύτερα έρχονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλεις αναρτησεις