BannerFans.com Sports Videos Our site is at APN Greece Directory Create your own banner at mybannermaker.com! 'Create create your own banner at mybannermaker.com!

6 Φεβ 2010

Μικρές Κατηγορίες - Μεγάλες Αποδόσεις

Καλησπέρα σας ,

Ελπίζουμε να διατηρήσουμε το σερί του προηγούμενου Σαββατοκύριακου. Αυτή την εβδομάδα τα παιχνίδια που θα μας απασχολήσουν είναι από τη Β΄ Εθνική βασικά.
Πάμε όμως να ξεκινήσουμε σιγά σιγά τις προτάσεις μας για τα παιχνίδια του Σαββάτου.

Frozinone - Lecce : Στόχος της γηπεδούχου είναι η σωτηρία και αντίθετα μ' αυτό είναι σε θέση πλεί οφ, στον αντίποδα η φιλοξενούμενη έχει στόχο την άνοδο και θέλει να ξεκαθαρίσει λίγο το τοπίο. Άψογες σχέσεις μεταξύ των δύο ομάδων και ειδικά των προπονητών. Πάμε δυνατά με ένα καλοπληρωμένο διπλό στη Serie B της Ιταλίας.

Modena - Salernitana : Απουσίες και κακιές εμφανίσεις για την γηπεδούχο που είναι στο δεύτερο μισό του βαθμολογικού πίνακα. Η φιλοξενούμενη ομάδα βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα αλλά η παρουσία της στα τελευταία παιχνίδια έχει αλλάξει προς το καλύτερο. Οπότε θα πάμε με ρίσκο στο διπλό που πληρώνει αρκετά καλά σε όλες τις εταιρίες.

Villareal B - Cordoba : Ζημιάρα ομάδα η φιλοξενούμενη που έχει το περιθώριο να πάρει και το τρίποντο με αντίπαλο μια από τις χειρότερες ομάδες της κατηγορίας. Δελεαστική η απόδοση του διπλού που θα τιμήσουμε.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλεις αναρτησεις