BannerFans.com Sports Videos Our site is at APN Greece Directory Create your own banner at mybannermaker.com! 'Create create your own banner at mybannermaker.com!

7 Φεβ 2010

Βόμβες Στη Β' Εθνική!!!

Καλημέρα σας ,

Δε τα πήγαμε και τόσο καλά χθες καθώς δεν περάσαμε την τριάδα μας. Πάμε στα σημερινά παιχνίδια που σας προιδεάζω ότι έχουν μεγάλες αποδόσεις και ίσως κάποια σημεία θα έπρεπε να τα καλύψετε στην ισοπαλία. Πάμε λοιπόν

Διαγόρας - Αγροτικός Αστέρας : Σε πολύ καλή φόρμα βρίσκεται η ομάδα της Θεσσαλονίκης που ταξιδεύει στην Ρόδο για το σημερινό παιχνίδι. Πολύ καλό σερί με την αλλαγή προπονητή. Ο γηπεδούχος προσπαθεί και δείχνει να τα καταφέρνει αρκετά καλά. Ο προπονητής ο πρώην του Αγροτικού Γιώργος Φοιρός. Λέτε να έχουμε τίποτα περίεργο αποτέλεσμα? Θα ποντάρω το διπλό με κάλυψη στην ισοπαλία ελπίζοντας να δικαιωθούμε.

Κέρκυρα - Θρασύβουλος Φυλής
: Στην πρώτη θέση φιγουράρουν οι γηπεδούχοι αλλά σήμερα ο βούλης θα την κανει πιστεύω τη ζημιά του. Θα πάω και εδώ με το διπλό με κάλυψη στην ισοπαλία , ελπίζοντας πως θα μειωθεί η διαφορά με την ομάδα του κυρίου Μπέου που έκανε περίπατο χθες.

Εθνικός Αστέρας - Πανσερραικός : Αρκετά ψηλά στη βαθμολογία οι γηπεδούχοι αλλά πιο έμπειρη η οάδα των Σερρών. Ικανή για το καλύτερο και για το χειρότερο βέβαια όπως μας έχει αποδείξει φέτος στο πρωτάθλημα. Σήμερα νομίζω πως θα πάρει κάτι από το ταξίδι στην Αθήνα , οποτε ποντάρουμε στο Χ2 ελπίζοντας να επαληθευτούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλεις αναρτησεις