BannerFans.com Sports Videos Our site is at APN Greece Directory Create your own banner at mybannermaker.com! 'Create create your own banner at mybannermaker.com!

13 Φεβ 2010

Λίγο Απ' Όλα

Καλό σας μεσημέρι ,

Δεν πήγαμε και πολύ καλά την προηγούμενη εβδομάδα με τα παιχνίδια που προτείναμε. Το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας δε μου γεμίζει και πολύ το μάτι παρ' όλα αυτά θα προτείνουμε κάποια παιχνίδια τα οποία πιστεύουμε. Πάμε να ξεκινήσουμε σιγά σιγά

Southampton - Portsmouth : Το πρώτο παιχνίδι είναι από το μεγάλο νησί. Οι δύο ομάδες που έχουν διαφορά δύο κατηγορίες αλλά έτσι όπως πάνε του χρόνου θα παίζουν στην ίδια. Θα πάμε με τον άσσο παρότι γνωρίζουμε ότι είναι και ντέρμπυ με τις ομάδες που έχουν να συναντηθούν 5χρόνια αντίπαλες.

Hannover - Werder Bremen : Πάμε στη Γερμανία όπου εδώ θα πάμε με το διπλό και το όβερ βασικά στο παιχνίδι της Βέρντερ που δείχνει να πατάει καλά τα τελευταία παιχνίδια και να παίρνει τα αποτελέσματα που της αξίζουν.

Αναγέννηση Επανωμής - Βισαλτιακός Νιγρίτας : Στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος ποντάροντάς το στο τότε διπλό κάναμε ένα πολύ καλό ταμείο με μεγάλη απόδοση. Τώρα έφτασε η ώρα να κάνουμε το ίδιο όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γιατί φοβάμαι μη βρωμίσει το παιχνίδι.

ΥΓ. Προσοχή στο ματς της Chelsea.

Αυτά τα λίγα μάγκες καλό μας βόλι και για σήμερα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλεις αναρτησεις