BannerFans.com Sports Videos Our site is at APN Greece Directory Create your own banner at mybannermaker.com! 'Create create your own banner at mybannermaker.com!

29 Αυγ 2010

Πρεμιέρες

Καλησπέρα παικταράδες μου,

Μετά το χθεσινό μεγάλο διπλό του Αχιλλεά μέσα στην Ν. Σμύρνη που μας πλήρωσε σε αρκετά καλή απόδοση, μετά τις επιτυχημένες προβλέψεις του Max(hellas) που περιμένει σήμερα ένα παιχνίδι για να κλείσει την τριάδα του και βασικά μετά την πρεμιέρα του Prizinio που αποτελεί το νέο μέλος της οικογένειας του BET BOMB περνάμε στο σημερινό μας κουπόνι.

Το πρόγραμμα μας έχει σήμερα αρκετά παιχνίδια απο πρωταθλήματα που έχουν πρώτη αγωνιστική. Με πιο σημαντικά και βασικά για μένα αυτό της Serie A και της Primera Division.
Περνάμε στα παιχνίδια που θα ασχοληθούμε σήμερα
Linzer ASK
Rapid Wien
 
Linzer ASK- Rapid Wien. Ο αγώνας διεξάγεται στο Linzer Stadion του Linz. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν καταφέρει να κερδίσουν βαθμό στο πρωτάθλημα μετά από 5 παιχνίδια. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από μεγάλη πρόκριση μέσα στην Αγγλία επί της Aston Villa.
Κατέβαλαν υπερπροσπάθεια ήταν και τυχεροί σε κάποια σημεία του αγώνα και στο τέλος την Πέμπτη τα χαράματα πανυγήριζαν στη Βιέννη. Η κούραση θα είναι κάτι παραπάνω από εμφανής και ίσως εδώ είναι η ευκαιρία της Linzer να πανυγηρίσει τους πρώτους βαθμούς στο πρωτάθλημα. Θα πάω με τον άσσο και για τους πιο διστακτικούς κάλυψη στην ισοπαλία.

Alcorcon
Πάμε στη Segunda Division

Albacete
Albacete -Alcorcon. Το παιχνίδι διεξάγεται στο Estadio Carlos Belmonte. Οι γηπεδούχος ομάδα συνεχίζει και φέτος όπως και κάθε χρόνο να προσπαθεί να κερδίζει βαθμούς στην έδρα της και να σώνει εύκολα τη χρονιά. Δεν έχει στόχους για τίποτα παραπάνω και μη σας φαίνεται παράξενο τυχόν καλό σερί στον πρώτο γύρο. Από την άλλη έχουμε μία νεοφώτιστη ομάδα που θα κατά τη γνώμη μου φέτος θα καταφέρει να σωθεί άνετα και νομίζω θα τερματίσει προς τη μέση της βαθμολογίας. Έχει καλό ρόστερ και δουλεμένη ομάδα γι αυτό το λόγο πάω με την έκπληξη του διπλού σ' αυτό το παιχνίδι.

Πάμε και στη Serie A
Πρεμιέρα και εδώ και η έκπληξη που θα ακολουθήσουμε είναι στο παιχνίδι
Parma FC
Brescia Calcio
Parma FC - Brescia Calcio. Το παιχνίδι διεξάγεται στο Stadio Ennio Tardini. Πρεμιέρα και στο πρωτάθλημα Ιταλίας και οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν φέτος να ορθοποδήσουν και να θεωρηθούν και πάλι υπολογίσημη ομάδα στην Ιταλία. Πράγμα δύσκολο και πιστεύω πως θα ναι μία δύσκολη χρονιά γι αυτούς. Από την άλλη η Μπρέσια με την άγνοια κινδύνου που θα την διακατέχει στο συγκεκριμένο παιχνίδι μπορεί να κατέβει και να κάνει τη ζημιά. Θα παώ με το ελεύθερο διπλό και όχι με τον αγχωμένο άσσο ελπίζοντας να δικαιωθούμε.

Αυτά τα λίγα και για σήμερα με μικρό ποντάρισμα μάγκες γιατί είναι πρεμιέρες πρωταθλημάτων. Θα ρίξουμε λίγη προσοχή στις ομάδες που μας ενδιαφέρουν και μετά θα ανεβάσουμε το ποντάρισμα προς το παρόν χαλαράαααα. Byeeee

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλεις αναρτησεις