BannerFans.com Sports Videos Our site is at APN Greece Directory Create your own banner at mybannermaker.com! 'Create create your own banner at mybannermaker.com!

31 Αυγ 2010

Καλησπέρα και καλή μας αρχή με προσοχή

Καλησπερίζω το στοιχηματικό κοινό του Bet Bomb. Ως νέος λοιπόν στην παρέα-προσπάθεια για σωστό στοιχηματισμό και όσο το δυνατό πιο σωστές προβλέψεις, οφείλω να κάνω μία σύντομη αναφορά στον τρόπο και τη φιλοσοφία που ακολουθώ στα Betting μου. Δε θα ασχοληθώ πάρα πολύ με τα τυπικά και τα γνωστά. Ο χρόνος που χρειάζεται είναι άπειρος και η υπομονή είναι πάρα πολύ μεγάλη. Πρέπει να είμαστε ψυχολογικά ήρεμοι πάντα όταν παίζουμε είτε στοίχημα είτε πόκερ ή οτιδήποτε έχει σχέση με το τζόγο.
Ας μπω κατευθείαν στο κύριο θέμα που αφορά όλους, τα λεφτά και πως θα βγάλουμε όσο πιο πολλά γίνεται. Αυτό σκεφτόμαστε όλοι, έτσι είναι, αυτή είναι η αλήθεια και εκεί προκύπτει η διαφορά του τζογαδόρου και του επαγγελματία παίκτη. Είναι μερικοί που το κάνουν για να το κάνουν και άλλοι που το κάνουν για να ζουν. Σ' αυτή τη φιλοσοφία θέλω να σας βάλω μάγκες. Να το κάνετε για να μπορέσετε να βγάλετε ένα καλό μεροκάματο. Γιατί αυτό είναι εφικτό το να κάνεις π.χ. τα 20€ - 50€ να σταματήσεις για σήμερα και θα σου πω και μπράβο, όχι να κάνεις τα 20€ - 150€ και να πας το βράδυ και να μου τα παίξεις στην ρουλέτα ή σε μία αγοράπου ούτε ξέρεις τι είναι απλά για να τζογάρεις εκεί θα μας πω μαλάκες.
Αυτά τα λίγα.... και αληθινά. Πάμε στην πράξη λοιπόν ένας καλός τρόπος για μεροκάματο είναι σύμφωνα με τη δική μου γνώμη το Trading και θα το λέω και θα το υποστηρίζω πάντα. Αυτό σημαίνει αγοροπωλησία αποδόσεων αρκεί να κάνεις τη σωστή πρόβλεψη.
Αυτά λοιπόν σαν αρχική τοποθέτηση από μένα ας μη σας κουράσω άλλο. Σιγά σιγά θα σας αναλύσω με βίντεο και διαγράμματα και άλλα και άλλα για το Trading ή μάλλον για το σωστό trading.

Καλό σας βράδυ......

1 σχόλιο:

zigkou είπε...

kalos orises kirie vlasi, epitixies se olou!!!!!

Δημοφιλεις αναρτησεις