BannerFans.com Sports Videos Our site is at APN Greece Directory Create your own banner at mybannermaker.com! 'Create create your own banner at mybannermaker.com!

4 Σεπ 2010

Αλλαγές στο Blog & Προφίλ Ομάδας

Καλημέρα σε όλους παικταράδες μου,

Μέρες έχουμε να τα πούμε έτσι??? Δεν μας βοηθάει το πρόγραμμα όπως έχετε καταλάβει. Δε σας κρύβω ότι όποτε βλέπω εθνικές ομάδες ξενερώνω πολύ άσχημα. Δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθώ νομίζω. Έτσι όπως καταλάβατε ασχοληθήκαμε λίγο με τη διαμόρφωση του blog μας. Πλέον όλοι οι αναγνώστες μας έχουν αρκετά εργαλεία που τους βοηθούν και τους προσφέρουν καλύτερη ενημέρωση.
Έχουν προστεθεί:

1. Τα 10 τελευταία παιχνίδια με τις καλύτερες αποδόσεις στις εταιρίες του Internet.
2. Βαθμολογίες όλων των πρωταθλημάτων.
3. Αθλητικά Ραδιόφωνα της Ελλάδα.
4. Sure Bets.
5. Dropping Odds (αποδόσεις σε πτώση).
6. Κυλιόμενες διαφημίσεις.

Ακόμη δημιουργήσαμε μία από τις πιο οργανωμένες και "γεμάτες" ομάδες που καλύπτουν μεγάλο φάσμα της στοιχηματικής αγοράς. Ας κανουμε μία παρουσίαση παρακάτω :

1. Bomber : Εδώ και αρκετά χρόνια ασχολείται με το ιντερνετικό στοίχημα. Θεωρείται επαγγελματίας τζογαδόρος. Μεγάλος οπαδός του ανταλλακτηρίου της BetFair. Τις περισσότερες φορές θα προτείνει μονά στοιχήματα με αρκετά μεγάλες αποδόσεις. Κυνηγάει δηλαδή τις εκπλήξεις και πολύ συχνά δικαιώνεται. Σπάνια θα προτείνει και σύστημα με λάθη. Δυνατά του πρωταθλήματα, τα "βρώμικα" . Το τελευταίο διάστημα ασχολείται και με το trading έχοντας καλή απόδοση.

2. Max(Hellas) : Παρακολουθεί όλα τα πρωταθλήματα της Λατινικής Αμερικής και Σκανδιναβίας. Ειδήμονας σε Αργεντινή και Βραζιλία. Κανονικά θα έπρεπε να ονομάζεται νυχτοπούλι καθώς έχει μπερδέψει τη νύχτα με τη μέρα. Παίζει συνήθως τριάδες με λογικές αποδόσεις βάση προϊστορίας, φόρμας. Δίνει μεγάλη προσοχή στο ποντάρισμα του και εμπιστεύεται ιντερνετικά στοιχήματα στη Bet365.

3. Vlasakos : Προσθήκη της τελευταίας μέρας των μεταγραφών. Ένας ακόμη επαγγελματίας τζογαδόρος. Φανατικός οπαδός της BetFair, με εξειδίκευση στο trading. Βασική του ασχολία το NBA, γενικότερα το μπάσκετ, τέννις και ιππόδρομος. Πολύ συχνά όμως θα διαβάσετε και άρθρα του για τα συγκεκριμένα πρωταθλήματα που ασχολείται χρόνια. Δώστε προσοχή στις πολύ εύστοχες αναλύσεις και συμβουλές του.

4. Υποχθόνιος : Εδώ έχουμε το κρυμμένο μας χαρτί. Αρθρογράφος σε μεγάλη εφημερίδα της Ελλάδας, αρθρογραφεί σ' ένα από τα πληρέστερα έντυπα που κυκλοφορούν για το στοίχημα. Ειδικότητα του οι μικρές κατηγορίες της χώρας μας. Δε θα αποκαλύψουμε την ταυτότητα του.
Από Δευτέρα θα διαβάζουμε πλέον ενδιαφέροντα κείμενα του που όπως καταλαβαίνετε θα αφορούν το πρωτάθλημα της χώρας μας.

5. Prizinio : Μετά από αρκετή κουβέντα καταλήξαμε σε συνεργασία με τον άνθρωπο μας στο μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ένα κομμάτι στο οποίο δεν είχαμε άποψη καταφέραμε να το υπερκαλύψουμε με την σημαντική προσθήκη του Prizinio. Αναλύσεις και προτάσεις για Formula 1 και Moto GP. Ήδη από την προηγούμενη βδομάδα ανοίξαμε λογαριασμό και είμαστε σίγουροι πως έτσι και καλύτερα θα συνεχίσουμε.

6. Zigkou : Η έκπληξη ακούει στο όνομα Zigkou. Προβλέψεις, αναλύσεις και πολύ Ελληνικό πρωτάθλημα. Κοινωνικά σχόλια (κουτσομπολιό ντε τι δεν καταλαβαίνετε?) από τη χώρα μας. Μαθαίνετε πρώτοι αυτά που οι άλλοι θα μάθουν όταν τελειώσουν τα παιχνίδια. Όλες οι ομάδες, όλοι οι παίκτες, όλοι οι προπονητές τρέμουν πλέον. Φοβού τον Zigkou μάγκες.

Θεωρούσαμε υποχρέωση μας να δώσουμε ένα προφίλ της ομάδας που διαβάζετε φανατικά. Πλέον όλοι γνωριζουμε ποιοι κρύβονται πίσω από το BET BOMB . Από την πλευρά μας σας υποσχόμαστε συνεχή μελέτη με όσο το δυνατόν καλύτερα ποσοστά επιτυχία και πάντα θετικό πρόσιμο στο τέλος. Η εμπιστοσύνη που μας δείχνετε μας δίνει καθημερινά περισσότερη δύναμη και σας ευχαριστούμε όλους.

Μετά τιμής ,
η συντακτική ομαδά
του BET BOMB

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλεις αναρτησεις