BannerFans.com Sports Videos Our site is at APN Greece Directory Create your own banner at mybannermaker.com! 'Create create your own banner at mybannermaker.com!

4 Σεπ 2010

ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΖΕΙ Κ ΠΟΛΥ Η ΙΣΠΑΝΙΑ

Καλησπέρα σας κύριοι,
αναγνώστες του ΝΟ1 πρωτοεμφανιζομενου στοιχηματικού blog στην Ελλαδα. Ελάχιστα τα στοιχηματικά γεγονότα. Λοιπόν για σημερα δεν πρόκειτε ποτέ να ασχοληθώ με εθνικές δεν μου βγαίνει.
Επομένως μένει το Basket : ΣΕΡΒΙΑ-ΚΡΟΤΙΑ (+9,5 στον οπαπ) 1.23 και 5.1 στην Betfair αντίστοιχα (χωρίς χάντικαπ) λοιπόν οι κροάτες δεν έδειξαν και κάτι εξαιρετικό σαν ομαδα στο μουντομπάσκετ ενώ σε αντίθεση με τους ΣΕΡΒΟΥΣ που έχουν θα έλεγα πάρα πολύ καλή μπασκετική παιδεία και είναι πολύ καλοί προπονητικά και συστηματικά και δεν μιλάω συγκεκριμένα αυτήν την ομαδα μιλάω για πάντα εγώ θα προτείνω λοιπόν 1 στον ΟΠΑΠ και 1 στην Betfair (λιγο το 1.23 αλλά σίγουρο).
ΙΣΠΑΝΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ(+6.5) 1.36-3.7 λοιπόν η Ελλάδα για μένα είναι αρκετά καλή αμυντικά ωραία οργανωμένοι σαν ομάδα αρκεί να πιάσουνε απόδοση οι ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ, ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ, ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ...προσωπικά πιστεύω θα το πάρουμε το ματς παλικάρια..επομένως πρόταση μου για σήμερα 1 ΣΕΡΒΙΑ, 1 ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΝ Ο.Π.Α.Π. ΚΑΙ ΜΟΝΟ.. ΜΕ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ 3 Κ ΜΕ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 3% ΜΕ 5% ΤΟΥ ΤΖΙΡΟΥ ΣΑΣ. (όσο αφορά τα πονταρίσματα σας θα σας πρότεινα σχεδόν πάντα να είστε αρκετά μαζεμένοι γιατί έτσι θα μπορέσετε πιο εύκολα να έχετε επιτυχία, μην ξεχνάμε ότι μερικοί το κάνουν επάγγελμα και καλοπληρωμένο είναι αυτοί δηλαδή πιο έξυπνοι από εμάς..).
Σας ευχαριστώ και καλή μας επιτυχία.

Ciao bye γεια..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλεις αναρτησεις