BannerFans.com Sports Videos Our site is at APN Greece Directory Create your own banner at mybannermaker.com! 'Create create your own banner at mybannermaker.com!

5 Σεπ 2010

Φυγαμε για Missano !!



Ο αυριανός αγωνας διεξαγετε στην πιστα του Missano στο San Marino.Η πιστα απεχει λιγα χιλιόμετρα απο το χωριό του "γιατρου"(rossi) παρόλα αυτα ο rossi δεν δειχνει να είναι έτοιμος να διεκδικήσει την πρώτη θεση στο βαθρο μέσα στο "σπίτι" του καθως δεν έχει βρει ακομα τις καταλληλες ρυθμίσεις...

Απο την αλλη μερια ο Lorenzo ξεκινάει 2ος και ειναι πισω απο τον πρωτοπόρο Dani Pedrosa 3 δέκατα.Φαίνεται αρκετα δυνατός αλλά πιστευω πως δεν θα ρισκάρει με τίποτα αύριο για να κρατήσει την μεγάλη διαφορα των βαθμών του στο πρωταθλημα.Eτσι θα κάνει εναν σίγουρο και συντητηρητικό αγώνα που θα τον φέρει άλλο ενα βημα πιο κοντα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Για αυριο προβλέπω νικητή του αγώνα τον Dani Pedrosa(2.1) που ξεκινάει απο την 1η θεση του grid και αν κανει μια απο τις πολύ γρήγορες του εκινήσεις οπως μας εχει συνηθίσει φέτος πιστευω δεν θα δυσκολευτει να πάρει τον αγώνα και να "απειλησει" τον lorenzo για το πρωτάθλημα...Αυτα απο μενα παικταράδες!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλεις αναρτησεις